Μενού
  • Α-
  • Α+

Κατά την ολιγόωρη παραμονή του στο Στρασβούργο, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε δείπνο με την προεδρεύουσα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα. Υπενθυμίζεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε συναντηθεί με την εκ των αντιπροέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις 23 Αυγούστου στο Μέγαρο Μαξίμου, ενώ σημειώνεται ότι μοιράζονται κοινές θέσεις στα μείζονα ευρωπαϊκά ζητήματα. 

Διαβάστε ακόμη: Μητσοτάκης: Αυξήσαμε το ποσοστό εμβολιασμού κατά 15% με την υποχρεωτικότητα

Η ΝΔ στήριξε ενεργά εντός του ΕΛΚ την υποψηφιότητα της κ. Μέτσολα για την Προεδρία του Ευρωκοινοβουλίου. H Μαλτέζα πολιτικός έχει λάβει επισήμως το χρίσμα του ΕΛΚ για την θέση του Προέδρου του Ευρωκοινοβουλίου, και η ψηφοφορία θα διεξαχθεί αύριο Τρίτη, 18 Ιανουαρίου στο Στρασβούργο. Στο δείπνο παρέστησαν ο βουλευτής Σερρών και Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων της ΝΔ, Τάσος Χατζηβασιλείου και ο επικεφαλής του γραφείου της κ. Metsola, Matthew Tabone. 

Νωρίτερα ο Πρωθυπουργός είχε στο κτίριο του Ευρωκοινοβουλίου κατ’ιδίαν συναντήσεις με τον επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΕΛΚ Manfred Weber και τον Γενικό Γραμματέα του ΕΛΚ Antonio Lopez Isturiz.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA