Μενού
  • Α-
  • Α+

Λίγο μετά τη συνέντευξη... ποταμό του Αλέξη Τσίπρα Kontra News, όπου ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε πολύπλευρη επίθεση κατά της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός Εκπροσώπος, Γιάννης Οικονόμου, απάντησε στην αξιωματική αντιπολίτευση: «Το μόνο καινούργιο που ακούσαμε είναι ότι δεν θα ψηφίσει ούτε τη συμφωνία με τις ΗΠΑ».

Διαβάστε ακόμη: Κυριάκος Μητσοτάκης: Η εποχή της εσωστρέφειας και της μιζέριας έχει παρέλθει - Τηλεδιάσκεψη με πρέσβεις

Το μόνο καινούριο που ακούσαμε απόψε είναι ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν θα ψηφίσει τη συμφωνία με τις ΗΠΑ, όπως δεν ψήφισε ούτε τη συμφωνία με την Γαλλία, ούτε τις δαπάνες για το Υπουργείο Εθνικής Αμυνας και τις Ενοπλες Δυνάμεις. Ο κ. Τσίπρας παραμένει έτσι η εθνική εξαίρεση στην προσπάθεια ενίσχυσης της χώρας σε όλα τα επίπεδα.

Κατά τα αλλά, όσο ο κ. Τσίπρας επαναλαμβάνεται μονότονα, εξαντλώντας την πολιτική του πρόταση σε κραυγές και χαρακτηρισμούς, χωρίς να εκφέρει σύγχρονο πρακτικό πολιτικό λόγο, δεν χρειάζεται καμία ειδικότερη απάντηση στα όσα λέει».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA