ΠΟΛΙΤΙΚΗ
22/01/2022 19:36

Μπογδάνος κατά influencers και των ακολούθων τους: «Πρώτα κάνετε φίρμες ελεεινούς και μετά cancel»

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έκανε την επανεμφάνισή του κι αυτή τη φορά επιτέθηκε σφόδρα στους influencers με βαρύτατους χαρακτηρισμούς, αλλά και στους ακόλουθούς τους

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Μπογδάνος κατά influencers και των ακολούθων τους: «Πρώτα κάνετε φίρμες ελεεινούς και μετά cancel»
Πηγή: Eurokinissi
Ανάγνωση:

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Μπογδάνος με ανάρτησή του στο Twitter βάλλει κατά των influencers αλλά και των ακολούθων τους, κάνοντας λόγο για «ελεεινούς, αμόρφωτους» τους οποίους οι ακόλουθοι αποθεώνουν στα social media κι ακολούθως σταματούν να τους ακολουθούν και τους «θάβουν» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Πρώτα κάνετε φίρμες ελεεινά άτομα, αμόρφωτα, άχρηστα, τοξικοεξαρτημένα με καμάρι, ψυχικά και σωματικά άρρωστα κορμιά και μυαλά, που επιδεικνύουν δήθεν ως άποψη τον μηδενισμό, τη σαπίλα και τη μπόχα τους. Κι ύστερα αρχίζετε τα cancel τον ένα και cancel την άλλη. Βρείτε το λάθος» αναφέρει στο post του στο Twitter ο τέως βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας με τα σχόλια των χρηστών να είναι ποικίλα, καθώς άλλοι συμφωνούν μαζί του κι άλλοι βάλλουν εναντίον του, λέγοντάς του ότι cancel έκαναν και στον ίδιο από το πρώην κόμμα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ TWITTER INFLUENCER
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ