Μενού
  • Α-
  • Α+

Την πλήρη στήριξη του υπουργού Επικρατείας, από την κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, επιβεβαίωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στη σκιά της σκληρής κόντρας που έχει ξεσπάσει με αφορμή τις τηλεφωνικές κλήσεις ανάμεσα στον ίδιο και τον Γιώργο Γεραπετρίτη τις οποίες ισχυρίζεται ότι διαθέτει ο Μένιος Φουρθιώτης και για τις οποίες ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά εξηγήσεις κάνοντας λόγο για «σήψη» και «βαθιά θεσμική παρακμή».

Διαβάστε ακόμη: Κόντρα Γεραπετρίτη - ΣΥΡΙΖΑ μετά από SMS και κλήσεις που έβγαλε στη φόρα ο Φουρθιώτης

Ο Γιάννης Οικονόμου υπογράμμισε κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ότι «προφανώς και συνεχίζει να απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του Πρωθυπουργού ο κ. Γεραπετρίτης», χαρακτηρίζοντας τη δήλωση του υπουργού Επικρατείας «απολύτως σαφή» και επισημαίνοντας πως αυτή «δεν αφήνει καμία σκιά και κανένα περιθώριο για παρερμηνεία». Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα προσωπικά για υιοθέτηση των ισχυρισμών Φουρθιώτη, αποδίδοντας μάλιστα τη στάση αυτή στην «εντεινόμενη απελπισία» του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Δεν μας κάνει καμία εντύπωση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μετά την επίθεση στην δικαιοσύνη, την υπονόμευση του κύρους των θεσμών, την καταστροφολογία, την  ψευδολογία του προηγούμενου διαστήματος, υιοθετεί τώρα και τον εν λόγω κύριο. Η εντεινόμενη απελπισία του κ. Τσίπρα από την εντεινόμενη πολιτική του απαξίωση, καθιστά απολύτως φυσιολογική αυτή τη συμπεριφορά και αναδεικνύει το είδος και το ύφος της αντιπολίτευσης που ασκεί και τι πρέπει να περιμένουμε από εδώ και πέρα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Οικονόμου.

Υπενθυμίζεται πως με ανακοίνωσή του ο Γιώργος Γεραπετρίτης, κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για «ασκήσεις ανθρωποφαγίας» και «ανέξοδη τοξικότητα», διαψεύδοντας κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς του Μένιου Φουρθιώτη, επαναλαμβάνοντας πως ουδεμία σχέση έχει με τον κ. Φουρθιώτη και υπενθυμίζοντας πως έχει υποβάλλει μήνυση εναντίον του. «Ουδέποτε έχω δει ούτε γνωρίζω εξ όψεως τον κύριο Φουρθιώτη. Απάντησα σε οχλήσεις του όταν ο ίδιος επικαλείτο απειλές κατά της ζωής του. Αν από αυτό συνάγει οποιαδήποτε ευθύνη, έχει απλά παραιτηθεί από τη λογική. Επιπλέον, όταν ο κύριος Φουρθιώτης ξεκίνησε ψευδείς και προσβλητικές δηλώσεις, κατέθεσα σε βάρος του μήνυση, η οποία εκκρεμεί στην ποινική δικαιοσύνη», σημείωνε μεταξύ άλλων.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA