Μενού
  • Α-
  • Α+

Συγγνώμη από τους πολίτες που ταλαιπωρήθηκαν σε δρόμους της Αττικής εξαιτίας της κακοκαιρίας Ελπίς, είπε κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης στην Πολιτική Προστασία ο υπουργός Κλιματικής Χρήστος Στυλιανίδης. Δεκάδες οδηγοί εγκλωβίστηκαν λόγω του χιονιά στην Αττική Οδό και θα αναζητηθούν ευθύνες, σημείωσε ο Υπουργός. 

Διαβάστε ακόμηΚακοκαιρία Ελπίς: Δείτε εδώ όλες τις εξελίξεις για τα χιόνια και την κακοκαιρία στην Ελλάδα

Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης ο κ. Στυλιανίδης είπε αρκετές φορές «ως πολιτεία οφείλουμε μια απολογία σε όσους ταλαιπωρήθηκαν» και κλείνοντας ζήτησε συγγνώμη. Ταυτόχρονα είπε πως η νύχτα που ακολουθεί θα είναι δύσκολη ενώ «καταβάλλεται προσπάθεια να μείνουν ανοικτοί όλοι οι οδικοί άξονες, ειδικά ο Αθηνών – Θεσσαλονίκης και δεν επιτρέπεται η μετακίνηση σε όσους δεν έχουν αλυσίδες. Στο εθνικό δίκτυο με την προετοιμασία που έγινε σημειώθηκαν καθυστερήσεις και προβλήματα στην γέφυρα Καλυφτάκη αλλά αντιμετωπίστηκαν και κρατήσαμε την χώρα ανοικτή».,

Επίσης ο κ. Στυλιανίδης και ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, έριξαν βαρύτατες ευθύνες για τους εγκλωβισμένους οδηγούς στην εταιρεία διαχείρισης της Αττικής Οδού. «Πρέπει να αναζητηθούν ευθύνες για την κατάσταση που δημιουργήθηκε, θα το εισηγηθώ στον πρωθυπουργό», δήλωσε χαρακτηριστικά. «Θέλω να επισημάνω ότι όλα τα μεγάλα προβλήματα στην Αττική δημιουργήθηκαν εξαιτίας της Αττικής Οδού», τόνισε ο Υπουργός.  

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA