ΠΟΛΙΤΙΚΗ
26/01/2022 15:47

Κακοκαιρία Ελπίς - Ανδρουλάκης: «Μισή συγγνώμη ζήτησε ο Μητσοτάκης»

«Πρόκειται για μισή συγγνώμη, γιατί εκτός από τους εγκλωβισμένους στην Αττική Οδό, δεν είπε λέξη για όσους έμειναν και παραμένουν χωρίς ρεύμα και θέρμανση, αλλά και τους πολίτες που ταλαιπωρήθηκαν σε ΜΜΜ» είπε ο Ν. Ανδρουλάκης για την συγγνώμη Μητσοτάκη για την κακοκαιρία Ελπίς

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Κακοκαιρία Ελπίς - Ανδρουλάκης: «Μισή συγγνώμη ζήτησε ο Μητσοτάκης»
(πηγή: Eurokinissi)
Ανάγνωση:

Τη μήνη σύσσωμης της αντιπολίτευσης γνωρίζει η κυβέρνηση για την κακοκαιρία Ελπίς και τους χειρισμούς της στις κρίσιμες ώρες που οδήγησαν στον εγκλωβισμό χιλιάδων πολιτών στους δρόμους του λεκανοπεδίου. Ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης ζήτησε από τον κ. Μητσοτάκη να ζητήσει και την άλλη... μισή συγγνώμη από τον λαό, καθώς δεν είπε «λέξη για όσους έμειναν και παραμένουν χωρίς ρεύμα και θέρμανση, αλλά και τους πολίτες που ταλαιπωρήθηκαν σε Μέσα Μαζικής Μεταφοράς».

Αναλυτικά η δήλωση Ανδρουλάκη:

«Πρόκειται για μισή συγγνώμη, γιατί εκτός από τους εγκλωβισμένους στην Αττική Οδό, δεν είπε λέξη για όσους έμειναν και παραμένουν χωρίς ρεύμα και θέρμανση, αλλά και τους πολίτες που ταλαιπωρήθηκαν σε Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Οι νέες εξαγγελίες προσπαθούν απλά να καλύψουν την κραυγαλέα προχειρότητα και αναποτελεσματικότητα της κυβέρνησης. Ο κ. Μητσοτάκης, δεν πήρε κανένα μάθημα από όσα έχουν προηγηθεί τα χρόνια της διακυβέρνησής του, συνεχίζοντας την πάγια τακτική να μετατοπίζει τις ευθύνες του σε άλλους παράγοντες.

Μιλώντας για «επιτελικό κράτος» εννοεί την υπερσυγκέντρωση εξουσιών στο Μαξίμου. Δε νοείται όμως, επιτελικό κράτος με τόσες επικαλύψεις αρμοδιοτήτων, όπου οι υπεύθυνοι κρύβονται ο ένας πίσω από τον άλλο. Και επίσης δε νοείται σύγχρονη χώρα, να δείχνει πιο ανέτοιμη μετά από τόσες κρίσεις.

Είναι η ώρα το αρμόδιο Υπουργείο, να γίνει ένα πραγματικό στρατηγείο, όπως έχουμε ήδη προτείνει. Ένα ενιαίο κέντρο σχεδιασμού, συντονισμού και διαχείρισης κάθε φυσικής καταστροφής, με αναβαθμισμένα σχέδια πολιτικής προστασίας»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΕΛΠΙΣ ΚΙΝΑΛ ΠΑΣΟΚ ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ