ΠΟΛΙΤΙΚΗ
27/01/2022 16:27

Αττική Οδός: Την άμεση καταβολή των 2.000 ευρώ στους οδηγούς ζητά το υπουργείο Μεταφορών

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022 συνάντηση της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών με εκπροσώπους της Αττικής Οδού

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Αττική Οδός: Την άμεση καταβολή των 2.000 ευρώ στους οδηγούς ζητά το υπουργείο Μεταφορών
Πηγή: Eurokinissi
Ανάγνωση:

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022 συνάντηση της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών με εκπροσώπους της Αττικής Οδού. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η καταβολή της αποζημίωσης των 2.000 ευρώ ανά εγκλωβισμένο αυτοκίνητο στην Αττική οδό, έτσι όπως ζητήθηκε από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Από την πλευρά του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών ζητήθηκαν η άμεση καταβολή του ποσού σε όσους το δικαιούνται, καθώς και η επιτάχυνση της διαδικασίας καταβολής. Η εταιρεία επανέλαβε τη δέσμευσή της για την καταβολή του ποσού, ενώ συμφώνησε τις επόμενες ημέρες να παρουσιάσει στο υπουργείο τον ακριβή τρόπο με τον οποίο θα γίνει η καταβολή.

Παράλληλα, από την πλευρά του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, επισημάνθηκε στην εταιρεία ότι μετά την απόφαση του Κώστα Καραμανλή για συγκρότηση της Επιτροπής του νόμου 4663/2020 (για τη διερεύνηση των ευθυνών από το «κλείσιμο» της κυκλοφορίας στην Αττική οδό), θα πρέπει να κατατεθούν όλα τα έγγραφα που θα ζητηθούν έτσι ώστε να υποβληθεί το πόρισμα εντός 20 ημερών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΕΛΠΙΣ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ