Μενού
  • Α-
  • Α+

«Οι αποψινές πανομοιότυπες ανακοινώσεις ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαιώνουν ότι η υπεύθυνη στάση της παράταξής μας ενοχλεί και τους δύο. Ήταν αναμενόμενο. Γιατί εκλαμβάνουν την πολιτική ως άγονη αντιπαράθεση και ακραία πόλωση», αναφέρει το γραφείο Τύπου του Κινήματος Αλλαγής μετά τη συνέντευξη του Νίκου Ανδρουλάκη

«Απορούν δήθεν πώς είναι δυνατόν να μη στηρίζουμε την Κυβέρνηση μετά την αποτυχημένη διαχείριση και αυτής της κρίσης, που οδήγησε χιλιάδες πολίτες σε απίστευτη ταλαιπωρία, αλλά και να μη ζητάμε εκλογές μέσα στην έξαρση της πανδημίας, ενώ θρηνούμε δεκάδες συνανθρώπους μας καθημερινά. Τις απορίες τους θα λύσει ο ελληνικός λαός, όταν έρθει η ώρα», επισημαίνει η ανακοίνωση της Χαριλάου Τρικούπη. 

Νέα Δημοκρατία: Πώς συμβιβάζονται το «ναι» στην πρόταση μομφής και το «όχι» στις εκλογές;

«Ακούσαμε απόψε τον κ. Ανδρουλάκη, από τη μία να λέει ότι το ΚΙΝΑΛ υπερψηφίζει την πρόταση δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ κατά της κυβέρνησης και από την άλλη να υποστηρίζει ότι δεν είναι ώρα τώρα να γίνουν εκλογές», τονίζει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία, σχολιάζοντας τη συνέντευξη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ. «Το πώς συμβιβάζονται αυτά τα δύο μόνο ο ίδιος το ξέρει. Τελικά η αυτόνομη πορεία αποδεικνύεται εξαιρετικά δύσκολη όταν δεν μένει σύνθημα, αλλά πρέπει να αποδειχθεί στην πράξη», τονίζει η Πειραιώς. 

Ηλιόπουλος: Δεν γίνεται να λέει ναι στην πρόταση μομφής και όχι σε πρόωρες εκλογές

Νωρίτερα ο Νάσος Ηλιόπουλος, εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, προχώρησε σε ανακοίνωση στο Twitter για την αντίδραση του Νίκου Ανδρουλάκη στην πρόταση μομφής που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Ηλιόπουλος χαρακτηρίζει την υπερψήφιση από το ΚΙΝΑΛ «καλοδεχούμενη», αλλά προσθέτει ότι ο πρόεδρος του κόμματος πρέπει «να εξηγήσει στους πολίτες γιατί δεν θέλει εκλογές». Ολόκληρη η ανάρτηση του Νάσου Ηλιόπουλου:

«Καλοδεχούμενη η υπερψήφιση της πρότασης μομφής από το ΚΙΝΑΛ. Περιμένουμε να εξηγήσει στους πολίτες ωστόσο, αφού καταψηφίζει την αποτυχημένη κυβέρνηση της Δεξιάς, γιατί δεν θέλει εκλογές. Και να καταψηφίζει την κυβέρνηση και να ζητάει την παραμονή του κ. Μητσοτάκη, δεν γίνεται».

https://twitter.com/n_iliopoulos/status/1486766221542449155?ref_src=twsrc^tfw
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA