Μενού
  • Α-
  • Α+

Με ομιλία του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής, την Κυριακή, πριν από τις ομιλίες των Κυριάκου Μητσοτάκη και του Αλέξη Τσίπρα, θα ξεκαθαρίσει τις θέσεις του κόμματός του ο Νίκος Ανδρουλάκης. Η ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη αναμένεται να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον, καθώς ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ δήλωσε ότι θα ψηφίσει την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δεν ζητεί εκλογές τη δεδομένη χρονική στιγμή. 

Διαβάστε ακόμη: Πρόταση μομφής: Όχι «ματ», ούτε καν «ρουά» από τον Αλέξη Τσίπρα βλέπει το Μαξίμου

Μετά την τοποθέτησή του για την ψήφιση της πρότασης μομφής, Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσαν ανακοινώσεις για τη στάση που κρατά ο Νίκος Ανδρουλάκης. Και μπορεί η μάχη στη Βουλή ανάμεσα στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Αλέξη Τσίπρα να είναι - για μια ακόμη φορά - σκληρή, όμως αυτή τη φορά και ο Νίκος Ανδρουλάκης θα μπει δυνατά στο... παιχνίδι. 

Όπως μεταδίδεται από το επιτελείο του προέδρου του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, η επιλογή του να μιλήσει πριν από τους πολιτικούς αρχηγούς στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος, δεν αποτελεί απόφαση της στιγμής. Θα επαναλαμβάνει την ίδια τακτική όταν το απαιτούν οι περιστάσεις, προκειμένου να υπάρχει δική του τοποθέτηση, πέραν των ομιλιών των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων και των βουλευτών του κόμματος. Και με αυτόν τον τρόπο θα υπερβεί το μειονέκτημα της κοινοβουλευτικής απουσίας του από τέτοιες μεγάλες μάχες, επειδή δεν είναι βουλευτής.

Ο κ. Ανδρουλάκης αναμένεται να εξηγήσει περαιτέρω γιατί θα στηρίξει την πρόταση δυσπιστίας, αλλά και γιατί αυτή τη στιγμή δεν ζητεί εκλογές. Πάντως, ο Αλέξης Τσίπρας με την πρόταση δυσπιστίας επιχειρεί να συσπειρώσει το κόμμα του. Θέλει, όμως, να φέρει σε δύσκολη θέση τον Νίκο Ανδρουλάκη, αν και στην τελευταία του συνέντευξη άφησε ανοιχτές τις γέφυρες συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, στο πλαίσιο της προοδευτικής διακυβέρνησης. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA