Μενού
  • Α-
  • Α+

Έντονο άρωμα εκλογών έχει η συζήτηση στη Βουλή επί της πρότασης δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ, παρά τις επανειλημμένες διαβεβαιώσεις του Πρωθυπουργού, πως οι κάλπες θα στηθούν στο τέλος της τετραετίας. Οι αναλυτές άλλωστε συμφωνούν πως η ψηφοφορία της Κυριακής θα σηματοδοτήσει την επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου.

Διαβάστε ακόμη: Υπουργείο Εργασίας: Ανακοίνωση κατά Πολάκη με... άνθρακες για Φουρθιώτη

Το εκλογικό άρωμα έγινε πιο έντονο από την ενδιαφέρουσα στιχομυθία που καταγράφηκε νωρίτερα ανάμεσα στον Πάνο Σκουρλέτη και τη Ντόρα Μπακογιάννη.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ επανέλαβε το αίτημα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες, υποστηρίζοντας πως: «αν θέλετε όπως είπατε να ζητήσετε συγγνώμη, τότε η μοναδική συγγνώμη που είναι αποδεκτή από τη Νέα Δημοκρατία είναι η προκήρυξη εκλογών».

«Κύριε Σκουρλέτη μην ξύνεστε στην γκλίτσα του τσοπάνη γιατί καμία φορά τα αιτήματα γίνονται αποδεκτά», ήταν η άμεση αιχμηρή απάντηση της κ. Μπακογιάννη. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA