Μενού
  • Α-
  • Α+

Γιώργος Γεραπετρίτης και Πάνος Σκουρλέτης διασταύρωσαν τα ξίφη τους στη Βουλή με αφορμή την υπόθεση Φουρθιώτη. Ο υπουργός Επικρατείας παραδέχθηκε ότι αντάλλασσε μηνύματα με τον τηλεπαρουσιαστή ωστόσο, έσπευσε να διασαφηνίσει ότι «κάθε συνομιλία δεν αποτελεί συναλλαγή, δεν σκεπτόμαστε όλοι με τον ίδιο τρόπο, δεν έγινε κανένα χατίρι σε κανένα ιδιώτη. Η πολιτική αντιπαράθεση δεν μπορεί να γίνεται με όρους μισαλλοδοξίας κι εχθροπάθειας. Θα πρέπει να διέπεται από επιχειρήματα και διαβουλευτικότητα. Εγώ δεν προέρχομαι από την πολιτική και τον κομματικό σωλήνα 954 είχα μια αυταπάτη... την υπηρέτηση του δημοσίου συμφέροντος να αλλάξει στερεότυπα, έπεσα έξω... Η αδράνεια είναι μεγάλη και δεν μπορείς να διαρρήξεις το στεγανό».

Από την πλευρά του ο Πάνος Σκουρλέτης είπε «Δεν διαψεύσατε την ύπαρξη sms με τον Φουρθιώτη. Τα επιβεβαιώσατε ως προς περιεχόμενο και ύπαρξη, είπατε ότι παρανόμως εκλάπησαν. Το πολιτικό ζήτημα είναι ότι ένας υπουργός Εργασίας απολογείται σε έναν τηλεπαρουσιαστή του επιπέδου Φουρθιώτη και του ζητά συγγνώμη γιατί δεν ενσωμάτωσε τα αιτήματά του σε νομοσχέδιο! Ευχαριστίες για στελέχη της κυβέρνησης, 14 άτομα αστυνομική φρουρά όταν ξέρουμε ότι δεν περισσεύουν πόσους θα διορίσετε; Υπάρχει άγριο έγκλημα έξω. Στο παρελθόν συνάδελφοί σας παραιτήθηκαν. Επρεπε να αποπεμφθείτε. Το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός σας κρατάει, έχει ευθύνη για τις συναλλαγές με τον Φουρθιώτηδες, λίστα Πέτσα δεν θα σας σώσουνε, δεν θα γλιτώσετε από την οργή του κόσμου. Δεν μπορείτε να επαφίεστε στις δάφνες των στημένων δημοσκοπήσεων.. Παραιτηθείτε και προκηρύξτε εκλογές. Να έχετε την ευθιξία να έχετε παραιτηθεί εσείς, μαύρη κηλίδα στην δική σας πολιτική διαδρομή».

Ο κ. Γεραπετρίτης επανήλθε λέγοντας: «απάντησα με με περιστατικά κι επιχειρήματα, θέλετε πρόσκαιρα πολιτικά οφέλη αποδεικνύεται ότι προκειμένου να ικανοποιήσετε τις πολιτικές επιδιώξεις δεν σταματάτε πουθενά. Δεν έχει σημασία ότι διακινείται ένα προϊόν εγκλήματος. Πριν λαλήσει 3 απεδείχθη ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Το ήθος, η ευπρέπεια είναι το παράδειγμα που δίνουμε σε όλους. Εχω ήσυχη τη συνείδησή μου, δεν ικανοποιήθηκε ούτε ένα αίτημα, παραπέμφθηκε στη Δικαιοσύνη, προφυλακίστηκε... αν θεωρείτε ότι αυτά δεν ικανοποιούν, λυπάμαι πολύ».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA