Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Μαριέττα Γιαννάκου νοσηλεύεται στο 251 ΓΝΑ από το βράδυ του Σαββάτου, οπότε και διακομίσθηκε εκτάκτως. Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας η οποία αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, ενώ είχε νοσηλευτεί και πριν από περίπου δύο μήνες, καθώς είχε προσβληθεί από κορονοϊό και είχε επιδεινωθεί η κατάστασή της.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η κυρία Γιαννάκου διακομίσθηκε εκτάκτως στο νοσοκομείο ύστερα από πτώση που είχε στο σπίτι της και η κατάστασή της, χαρακτηρίζεται σοβαρή. Κατά τις ίδιες πηγές, η Μαριέττα Γιαννάκου υπέστη αιμάτωμα στο κεφάλι και η κατάστασή της επιδεινώθηκε με αποτέλεσμα να χρειαστεί να διασωληνωθεί στην ΜΕΘ. Οι θεράποντες ιατροί έχουν καταφέρει να την σταθεροποιήσουν, ωστόσο, παραμένει σε σοβαρή κατάσταση και τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα.

Οπως γίνεται εύκολα κατανοητό, η κυρία Γιαννάκου δεν αναμένεται να δώσει το «παρών» στη διεξαγωγή της ονομαστικής ψηφοφορίας στη Βουλή επί της πρότασης μομφής κατά της κυβέρνησης που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αλλά και ούτε να συμμετάσχει στην διαδικασία μέσω επιστολικής ψήφου. 

Η κυρία Γιαννάκου είχε νοσηλευτεί επίσης τον περασμένο Ιούνιο στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας, με συμπτώματα λοίμωξης του αναπνευστικού. Ειδικότερα, βρισκόταν στο Κρανίδι Αργολίδας όταν αισθάνθηκε έντονη δύσπνοια. Διακομίσθηκε αρχικά στο νοσοκομείο του Ναυπλίου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και από εκεί στο 251 ΓΝΑ.

Η 70χρονη πολιτικός που είναι και νευρολόγος-ψυχίατρος, έχει διατελέσει στο παρελθόν υπουργός Παιδείας, υπουργός Υγείας κι ευρωβουλευτής της ΝΔ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA