Μενού
  • Α-
  • Α+

Θερμό επεισόδιο ξέσπασε στο καφενείο της Βουλής ανάμεσα στον Παύλο Πολάκη και τον Αδωνι Γεωργιάδη στο περιθώριο της συζήτησης της Ολομέλειας της Βουλής για την πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης από τον ΣΥΡΙΖΑ. Οι δύο άνδρες αντάλλαξαν βαριές κουβέντες και οι παρευρισκόμενοι, προεξάρχοντος του βουλευτή της ΝΔ, Βασίλη Σπανάκη έσπευσαν να τους απομακρύνουν για να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Διαβάστε ακόμη: Δένδιας: Μετατρέψαμε την προκλητικότητα του απειλούντος σε ασπίδα των ορθοφρονούντων

Αφορμή φέρεται να στάθηκαν κάποιες κουβέντες που αντάλλαξαν για την υπόθεση Novartis. Εμφανώς εκνευρισμένος ο Χανιώτης βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, φέρεται να είπε στον υπουργό Ανάπτυξης «θα τα πούμε την Τρίτη στην Ολομέλεια με αφορμή το αναπτυξιακό». «Είσαι έτοιμος; Ετοιμάσου, γιατί έρχεται αγωγή» φέρεται να του ανταπάντησε ο Γεωργιάδης. Πριν «ανάψουν τα αίματα» μπήκε στη μέση ο βουλευτής της ΝΔ, Β. Σπανάκης και σε ρόλο... πυροσβέστη αποσόβησε τα χειρότερα πριν έρθουν στα χέρια!

Κατά πληροφορίες ο δηλητηριώδης διάλογος που είχαν οι δυο τους έχει ως εξής:

Παύλος Πολάκης: Εμείς θα τα πούμε μεθαύριο (σ.σ.: Τρίτη που συζητείται ο αναπτυξιακός νόμος)

Αδωνις Γεωργιάδης: Οποτε θέλεις

Παύλος Πολάκης: Την Τρίτη θα έρθω να φοράς τσίγκινο σωβρακάκι

Άδωνις Γεωργιάδης: Την Τετάρτη θα σου τραβήξω αγωγή 1 εκατομμύριο ευρώ αν δεν μου ζητήσεις συγγνώμη

Παύλος Πολάκης: Να προσέχεις γιατί οι υποθέσεις όσο εύκολα αρχειοθετούνται τόσο εύκολα ανασύρονται από το αρχείο

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες όλα ξεκίνησαν όταν σε ένα μεγάλο πηγαδάκι «γαλάζιων» βουλευτών (σ.σ.: Γεωργιάδης, Σπανάκης, Βρούτσης, Οικονόμου) στο καφενείο της Βουλής ο κ. Πολάκης απευθύνθηκε με επιθετικό ύφος στον υπουργό Ανάπτυξης, προκαλώντας τον παραπάνω πρωτοφανή διάλογο. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι φωνές τους ακούγονταν μέχρι το εντευκτήριο και τους χώρισε τελικά η φρουρά της Βουλής.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA