Μενού
  • Α-
  • Α+

Νέα ένταση - εντός της αίθουσας της Ολομέλειας αυτή τη φορά - δημιούργησε ο Παύλος Πολάκης κατά την ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, στη συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ. Η αναφορά του πρωθυπουργού για τις προτροπές του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ να χρησιμοποιηθούν κτηνιατρικά φάρμακα για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, προκάλεσε την έκρηξη του κ. Πολάκη ο οποίος άρχισε να φωνάζει ότι οι εξελίξεις των δικαίωσαν. Η έκρηξή του προκάλεσε την παρέμβαση και του προέδρου της Βουλής, ενώ ο κ. Μητσοτάκης κάλεσε τον κ. Τσίπρα να «πάψει να ταυτίζετε μαζί του».

Διαβάστε ακόμη: Πρόταση μομφής: Κυριάκος Μητσοτάκης: Ξεπεράσατε τον εαυτό σας με τόσα ψέματα κύριε Τσίπρα

Ο διάλογος που ακολούθησε είχε ως εξής:

Τασούλας: Κύριε Πολάκη μονοπωλείται το να είστε συνεχώς απαράδεκτος. Σταματήστε επιτέλους.

Μητσοτάκης: Κύριε Τσίπρα πάψτε επιτέλους να ταυτίζεστε μαζί του.

Τσίπρας: Εγώ με τον Πολάκη και εσύ με τον Φουρθιώτη.

Νωρίτερα, ο κ. Πολάκης εξαπέλυσε χυδαία επίθεση στον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη, με τον οποίο είχε θερμό φραστικό επεισόδιο στο καφενείο της Βουλής. Αφορμή φέρεται να στάθηκαν κάποιες κουβέντες που αντάλλαξαν για την υπόθεση Novartis. Εμφανώς εκνευρισμένος ο Χανιώτης βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, φέρεται να είπε στον υπουργό Ανάπτυξης «θα τα πούμε την Τρίτη στην Ολομέλεια με αφορμή το αναπτυξιακό». «Είσαι έτοιμος; Ετοιμάσου, γιατί έρχεται αγωγή» φέρεται να του ανταπάντησε ο Γεωργιάδης. Πριν «ανάψουν τα αίματα» μπήκε στη μέση ο βουλευτής της ΝΔ, Β. Σπανάκης και σε ρόλο... πυροσβέστη αποσόβησε τα χειρότερα πριν έρθουν στα χέρια!

Κατά πληροφορίες ο δηλητηριώδης διάλογος που είχαν οι δυο τους έχει ως εξής:

Παύλος Πολάκης: Εμείς θα τα πούμε μεθαύριο (σ.σ.: Τρίτη που συζητείται ο αναπτυξιακός νόμος)

Αδωνις Γεωργιάδης: Οποτε θέλεις

Παύλος Πολάκης: Την Τρίτη θα έρθω να φοράς τσίγκινο σωβρακάκι

Άδωνις Γεωργιάδης: Την Τετάρτη θα σου τραβήξω αγωγή 1 εκατομμύριο ευρώ αν δεν μου ζητήσεις συγγνώμη

Παύλος Πολάκης: Να προσέχεις γιατί οι υποθέσεις όσο εύκολα αρχειοθετούνται τόσο εύκολα ανασύρονται από το αρχείο

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA