Μενού
  • Α-
  • Α+

Από σήμερα, Δευτέρα, χαλαρώνουν μια σειρά από μέτρα κατά της διασποράς του κορονοϊού. Η μουσική ξαναμπαίνει σε εστίαση και διασκέδαση με απελευθερωμένο ωράριο λειτουργίας. Ομως, το ερώτημα που απασχολεί τους φιλάθλους είναι τι θα γίνει με τα γήπεδα. Οπως έγραψε το Reader, το επόμενο διάστημα θα αυξηθούν οι φίλαθλοι στα γήπεδα, κάτι που επιβεβαίωσε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, ο οποίος τόνισε ότι αυτή την εβδομάδα θα γίνουν οι συζητήσεις για άρση μέτρων και στα γήπεδα. 

Διαβάστε ακόμηΟικονόμου: Πέντε μέτρα στήριξης για τα νοικοκυριά που πλήττονται από την ακρίβεια

Αυτή τη στιγμή, ο περιορισμός της πληρότητας στα γήπεδα παραμένει στο 10%, με ανώτατο όριο τους 1.000 φιλάθλους. Αυτά, όμως, θα αλλάξουν μέσα στην εβδομάδα, καθώς τα κρούσματα κορονοϊού έχουν σταθερή πορεία και γι' αυτό και επίκειται νέα χαλάρωση στα μέτρα. Είναι χαρακτηριστικό πως ο κ. Οικονόμου ανέφερε ότι τις επόμενες ημέρες η επιτροπή των ειδικών θα συνεδριάσει για τα γήπεδα.

«Σημειώνεται ότι για τους αθλητικούς χώρους και τα γήπεδα διατηρείται ο περιορισμός της πληρότητάς τους στο 10% με ανώτατο όριο τα 1.000 άτομα. Ωστόσο, θα επανεξεταστεί αυτή την εβδομάδα η αύξηση της πληρότητας στα γήπεδα και στους άλλους χώρους αθλητικής δραστηριότητας», τόνισε ο κ. Οικονόμου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA