Μενού
  • Α-
  • Α+

Γνωστός για την αγάπη του στο ποδόσφαιρο, αλλά και γενικότερα στον αθλητισμό είναι ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Λοβέρδος, κάτι που επιβεβαίωσε και σήμερα, κατά τη διάρκεια παρουσίας του σε τηλεοπτική εκπομπή. 

Συγκεκριμένα, ο κ. Λοβέρδος φιλοξενήθηκε στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Σήμερα» όπου και πέρα από τις πολιτικές του τοποθετήσεις, έκανε και μία ερώτηση ποδοσφαιρικού περιεχομένου. Κατά τη διάρκεια της σύνδεσης του σταθμού με την Τουρκία και τον ανταποκριτή του στην Κωνσταντινούπολη, Μανώλη Κωστίδη, ο κ. Λοβέρδος απευθυνόμενος στον ρεπόρτερ, ρώτησε σχετικά με την υγεία του παλιού παίκτη του Ολυμπιακού, Ομάρ Ελαμπντελαουί, ο οποίος την Πρωτοχρονιά του 2021 είχε τραυματιστεί σοβαρά από βεγγαλικά στο πρόσωπο και στα μάτια.

«Θέλω να ρωτήσω αν παίζει ο Ελαμπντελαουί, αν έχει συνέλθει από το πρόβλημα στα μάτια του και παίζει», ρώτησε ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ. «Είναι καλά τώρα», απάντησε ο δημοσιογράφος για τον Νορβηγό ποδοσφαιριστή της Γαλατασαράι, ο οποίος μάλιστα, την Πέμπτη έγινε γνωστό ότι νοσεί από κορονοϊό. Παράλληλα, έγινε αναφορά και στην ομάδα Τραμπζονσπόρ, με τους οπαδούς της να τρέφουν αισθήματα θαυμασμού για τους Ελληνες Μπακασέτα και Σιώπη που οδηγούν την ομάδα σε πορεία πρωταθλητισμού στην Τουρκία.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA