Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε ανακοίνωσή του ο βουλευτής της ΝΔ Στράτος Σιμόπουλος κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ πως διαστρέβλωσε τα λεγόμενά του για τους νεκρούς της πανδημίας στην εκπομπή Kontra24, προκειμένου να επωφεληθεί πολιτικά.

Διαβάστε επίσης: ΣΥΡΙΖΑ: Να διαγραφεί ο Στράτος Σιμόπουλος από την ΚΟ της ΝΔ - Οι δηλώσεις για τον «λεκέ» που προκάλεσαν

Ο Στράτος Σιμόπουλος απάντησε στις κατηγορίες της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μιλώντας για πολιτικό κανιβαλισμό. Συγκεκριμένα δήλωσε: «Απομονώνοντας ένα πολύ μικρό τμήμα της χθεσινοβραδινής συζήτησης με τη συμμετοχή μου, στην εκπομπή "Kontra 24" με την Αναστασία Γιάμαλη, ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του ζητάει την διαγραφή μου από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ. Τονίζω ότι η διατύπωσή μου για "λεκέ και για τρίχα που γίνεται τριχιά" δεν αφορούσε στην πανδημία, αλλά στην καταστροφολογία στην οποία καταφεύγει ο ΣΥΡΙΖΑ για μια Ελλάδα που αναπτύσσεται και αλλάζει. Σε καμία περίπτωση δεν αφορούσε στους νεκρούς από την πανδημία, στη μνήμη των οποίων στέκομαι με απέραντο σεβασμό».

Οι δηλώσεις του Στράτου Σιμόπουλου που έφεραν αντιδράσεις στον ΣΥΡΙΖΑ

Ο Στράτος Σιμόπουλος, μιλώντας στον Kontra, απάντησε σε ερώτηση σχετικά με τα επίπεδα θνητότητας του κορονοϊού στην Ελλάδα και ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως η αντιπολίτευση έχει κάνει «την τρίχα τριχιά». 

Ο ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε τη διαγραφή του Στράτου Σιμόπουλου, θεωρώντας πως τα σχόλιά του ήταν απαξιωτικά απέναντι στα θύματα της πανδημίας. Το κόμμα της αντιπολίτευσης εμμένει στη στάση του, με τον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Νάσο Ηλιόπουλο να ανταποκρίνεται στη μη διαγραφή του Στράτου Σιμόπουλου κάνοντας λόγο για «ακροδεξιό κατήφορο».

https://twitter.com/n_iliopoulos/status/1489584520961613824?ref_src=twsrc^tfw

«Ο Σιμόπουλος της ΝΔ, μιλώντας στην εκπομπή της @AGiamali χαρακτήρισε ως "λεκέ" τους σχεδόν 24.000 νεκρούς της πανδημίας. Είναι ο ίδιος που ξέπλενε τους νεοναζί που έκαναν την επίθεση στο ΕΠΑΛ. Η μη διαγραφή του απλά δείχνει ότι ο ακροδεξιός κατήφορος έχει υπογραφή Μητσοτάκη».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA