Μενού
  • Α-
  • Α+

Χαμός έγινε στον αέρα του ΣΚΑΪ με τον Δημήτρη Μαρκόπουλο από πλευράς ΝΔ και τον Κώστα Ζαχαριάδη από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ να έρχονται σε ευθεία αντιπαράθεση και να ανεβάζουν τους τόνους. Αφορμή της αντιπαράθεσης στάθηκε η φωτιά στο Μάτι και οι ευθύνες της προηγούμενης κυβέρνησης, καθώς και το εάν ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είχε ζητήσει συγγνώμη για την εθνική τραγωδία.

«Ζήτησε πότε ο Τσίπρας συγγνώμη για το Μάτι;» διερωτήθηκε ο βουλευτής της ΝΔ, γεγονός που προκάλεσε την έκρηξη του εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ: «Μαρκόπουλε, άκου εδώ...» είπε ο κ. Ζαχαριάδης σπεύδοντας να προσθέσει: «Βέβαια ζήτησε (σ.σ.: συγγνώμη ο Αλέξης Τσίπρας), είστε ψεύτης».

«Εσείς είστε θρασύς» του είπε ο Μαρκόπουλος. «Είσαι θρασύς, εσύ και το κόμμα σου που δεν έχετε ζητήσει συγγνώμη». Σε ακόμη πιο οργισμένους τόνους ήρθε η απάντηση από τον Ζαχαριάδη: «Είναι οι χειρότεροι τυμβωρύχοι. Δεν μπορώ να έρχομαι έτσι να συζητώ. Είσαι ψεύτης!» «Κώστα, έχετε πολιτικό θράσος» απάντησε ο κ. Μαρκόπουλος, με τον κ. Ζαχαριάδη να ξεσπά: «Σταμάτα λίγο, μιλάω ρε παιδί μου! Μα, μιλάω! Να μιλήσω ή να φύγω;»

Απαντώντας, ο βουλευτής της ΝΔ ζήτησε από τον αντιπολιτευόμενο συνάδελφό του να μη γίνεται... Πολάκης. «Μη γίνεσαι Πολάκης, πρόσεξέ το! Ήσουν σοβαρός, μην γίνεσαι Πολάκης. Ήσουν σοβαρός, είχα να το λέω ότι ο Ζαχαριάδης είναι σοβαρός. Τι έχεις πάθει; Πολακίζεις. Ζητώ συγγνώμη που τον βρίζω» σημείωσε ο κ. Μαρκόπουλος. Η κόντρα έληξε με τον Κώστα Ζαχαριάδη να καλεί τους τηλεθεατές να πατήσουν στο Google ώστε να διαπιστώσουν εάν ο κ. Τσίπρας ζήτησε πράγματι συγγνώμη για το Μάτι, σημειώνοντας ότι αυτό έγινε μόλις μία μέρα μετά την τραγωδία.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA