Μενού
  • Α-
  • Α+

Οργισμένη ανακοίνωση με αφορμή την παραίτηση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιου Λιβανού εξέδωσε από την πλευρά του και το Κίνημα Αλλαγής, με το κόμμα της αντιπολίτευσης να κατηγορεί το κυβερνών κόμμα για πελατειακές νοοτροπίες που μένουν αναλλοίωτες και πως μετατρέπει ακόμη και μια φυσική καταστροφή σε πεδίο μικροκομματικής εκμετάλλευσης».

Υπενθυμίζεται πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε νωρίτερα τηλεφωνικά με τον κ. Λιβανό και του ζήτησε εξηγήσεις για την αντίδρασή του στην αναφορά του δημάρχου Σπάρτης Πέτρου Δούκα για τις φονικές φωτιές στην Ηλεία το 2007. Ο υπουργός παραδέχθηκε ότι θα έπρεπε να έχει αντιδράσει διαφορετικά και έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση του πρωθυπουργού. Η παραίτηση του κ. Λιβανού έγινε αποδεκτή από τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ αναφέρεται: «Η κυνική ομολογία Υπουργών της ΝΔ για την «πολιτική εποποιία» της Κυβέρνησης Καραμανλή, στις καταστροφικές πυρκαγιές του 2007 στην Ηλεία, προσβάλλει τη μνήμη των θυμάτων και αποκαλύπτει τις πελατειακές νοοτροπίες που μένουν αναλλοίωτες στο κόμμα της ΝΔ, μετατρέποντας ακόμη και μια φυσική καταστροφή σε πεδίο μικροκομματικής εκμετάλλευσης».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA