Μενού
  • Α-
  • Α+

Δριμεία επίθεση κατά της Νέας Δημοκρατίας για την τοποθέτηση του Γιώργου Γεωργαντά στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης μετά την παραίτηση του Σπήλιου Λιβανού, εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία. Δίνει επίσης στη δημοσιότητας βίντεο στο οποίο ακούγεται ο κ. Γεωργαντάς να λέει σε σε τοπικές οργανώσεις «να υπενθυμίσουν πριν από τις εκλογές σε πρώην ψηφοφόρους της ΝΔ το γεγονός ότι ωφελήθηκαν από τις κυβερνήσεις της». 

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

Να τον χαίρεται ο κ. Μητσοτάκης και το νέο του υπουργό. Δεν πέρασαν λίγα λεπτά από την παραίτηση του κ. Λιβανού κι ένα νέο κρεσέντο ρουσφετολογίας και παλαιοκομματισμού είδε το φως της δημοσιότητας αυτή τη φορά από τον αντικαταστάτη του τον κ. Γεωργαντά. Σε κομματική εκδήλωση της Ν.Δ. φαίνεται να λέει ότι οι τοπικές οργανώσεις πρέπει να υπενθυμίσουν πριν από τις εκλογές σε πρώην ψηφοφόρους της Ν.Δ. το γεγονός ότι ωφελήθηκαν από τις κυβερνήσεις της είτε με διορισμούς είτε με συμβάσεις. Για να δούμε αν ο κατά τα άλλα εύθικτος κ. Μητσοτάκης θα αποπέμψει και τον νέο του υπουργό. Λίγο δύσκολο βέβαια γιατί αν ήταν έτσι θα έπρεπε να πάνε όλοι μαζί στα σπίτια τους.

 Υπενθυμίζεται πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε νωρίτερα τηλεφωνικά με τον Σπήλιο Λιβανό και του ζήτησε εξηγήσεις για την αντίδρασή του στην αναφορά του δημάρχου Σπάρτης Πέτρου Δούκα για τις φονικές φωτιές στην Ηλεία το 2007. Ο υπουργός παραδέχθηκε ότι θα έπρεπε να έχει αντιδράσει διαφορετικά και έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση του πρωθυπουργού. Η παραίτηση του κ. Λιβανού έγινε αποδεκτή από τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Στη θέση του τοποθετήθηκε ο Γιώργος Γεωργαντάς

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA