Μενού
  • Α-
  • Α+

Με ιδιαίτερα θερμά λόγια μίλησε για τον Δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, ο πρόεδρος του Μαυροβουνίου, Μίλο Τζουκάνοβιτς, κάνοντας λόγο για «έναν καινούργιο φίλο», όπως χαρακτηριστικά είπε, που «ενώνει με τον καλύτερο τρόπο την μεγάλη ιστορία της Αθήνας με το μέλλον της».

Διαβάστε ακόμη: Ελλάδα - Τουρκία: Η Αθήνα σηκώνει το γάντι στην Άγκυρα για το μεταναστευτικό 

Ο κ. Τζουκάνοβιτς, ο οποίος επισκέφθηκε το πρωί της Τετάρτης (9/2) το Δημαρχιακό Μέγαρο της πόλης των Αθηνών στο πλαίσιο προγραμματισμένης συνάντησης με τον Κώστα Μπακογιάννη, επισήμανε ότι «...η Αθήνα αποτελεί έμπνευση για όλες τις Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες και φυσικά για την Ποντγκόριτσα», εκφράζοντας με σιγουριά την πεποίθηση ότι η συνεργασία σε επίπεδο δήμων θα προσφέρει πολλά στους πολίτες των δύο πόλεων.

Ο πρόεδρος του Μαυροβουνίου έπλεξε το εγκώμιο του Δημάρχου Αθηναίων, εκφράζοντας την χαρά του που απέκτησε έναν ειλικρινή φίλο της χώρας του, ενώ τον κάλεσε να επισκεφθεί το Μαυροβούνιο, προκειμένου να συνεχίσουν εκεί την εποικοδομητική συζήτηση.

Ο κ. Μπακογιάννης, αφού πρόσφερε στον πρόεδρο του Μαυροβουνίου μια ασημένια «Κουκουβάγια», σύμβολο της πόλης των Αθηνών, τόνισε ότι είναι μεγάλη ευκαιρία να συσφιχθούν οι σχέσεις των δύο λαών, προσθέτοντας ότι πρέπει «...να ενισχύσουμε και να εμπλουτίσουμε τους δεσμούς που μας ενώνουν και να προχωρήσουμε μπροστά σε ένα κοινό ευρωπαϊκό μέλλον». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA