Μενού
  • Α-
  • Α+

Μπορεί οι ειδικοί να είπαν «όχι» στη χαλάρωση των μέτρων για την αύξηση των φιλάθλων στα γήπεδα, στην όρθια διασκέδαση και στα καρναβάλια, όμως τα ζητήματα αυτά θα τεθούν ξανά στη συνεδρίαση της επόμενης εβδομάδας. Οπως έχει γράψει, πάντως, το Reader τα καρναβάλια φαίνεται ότι και φέτος δεν θα εορταστούν με τον καθιερωμένο τρόπο λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, με αποτέλεσμα ο Βασιλιάς Καρνάβαλος να μείνει ξανά μέσα. 

Τόσο οι ειδικοί όσο και το Μέγαρο Μαξίμου δεν βλέπουν καθόλου ζεστά να πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις για τις Απόκριες στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, καθώς τα κρούσματα κορονοϊού μπορεί να παρουσιάζουν μια τάση αποκλιμάκωσης αλλά παραμένουν σε υψηλά επίπεδα και οποιαδήποτε κίνηση μπορεί να αποβεί μοιραία ως προς την πίεση στο ΕΣΥ και τον κεντρικό στόχο επιστροφής σε έναν μεγάλο βαθμό κανονικότητας. 

Το πιο πιθανό, πάντως, είναι να υπάρξει κάποια χαλάρωση στα μέτρα που ισχύουν στα γήπεδα και να αυξηθούν οι φίλαθλοι. Αλλωστε, η κυβέρνηση είχε εισηγηθεί τη χαλάρωση στα γήπεδα και γι' αυτή την εβδομάδα, κάτι που δεν πέρασε βέβαια από την επιτροπή. Προς το παρόν, μέχρι τώρα ισχύει η παρουσία φιλάθλων στο 10% της χωρητικότητας του εκάστοτε γηπέδου με ανώτερο αριθμό ανά περίπτωση τους 1.000 φιλάθλους. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA