Μενού
  • Α-
  • Α+

Φρένο σε σενάρια συνεργασίας του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ με τον ΣΥΡΙΖΑ θέλησε να βάλει ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, σχολιάζοντας καυστικά πως το ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να αναλάβει ρόλο Πάνου Καμμένου και να γίνει «σωσίβιο» της Κουμουνδούρου.

Διαβάστε ακόμη: ΚΙΝΑΛ - ΠΑΣΟΚ: Καθημερινότητα πολιτών και Οργανωτική Ανασυγκρότηση η στρατηγική Ανδρουλάκη

«Ο κ. Ραγκούσης μάς κάνει επίθεση φιλίας. Ας υποθέσουμε ότι είναι πραγματική. Ο κ. Πολάκης, κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και του οποίου οι απόψεις είναι πλειοψηφικές μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ, λέει για τον κ. Ανδρουλάκη και το ΠΑΣΟΚ στις 12/12/2021 ''δεν ανασταίνονται οι νεκροί''. Ο κ. Ραγκούσης σήμερα όχι μόνο είδε τους νεκρούς να ανασταίνονται, αλλά μας ζήτησε από αυτούς που αναστήθηκαν να συμμαχήσουμε. Αναρωτιέμαι: Αντί να κατανοήσουν το φαινόμενο της πολιτικής ανάστασης, αν ισχύει, μας ζητούν να γίνουμε σωσίβιό τους; Τους απαντάμε ότι οι Καμμένοι τελείωσαν. Η σοσιαλδημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ έρχεται», υπογράμμισε ο κ. Κωνσταντινόπουλος κατά τη συζήτηση επί του πορίσματος της Εξεταστικής Επιτροπής στη Βουλή, γνωρίζοντας ότι οι κινήσεις της παράταξής του είναι στο μικροσκόπιο και δέχεται πυρά για σύμπλευση με τον ΣΥΡΙΖΑ. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA