Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Πέτρος Δούκας, μετά την γραπτή δήλωσή του για τον σάλο που προκλήθηκε με τις δηλώσεις του, που οδήγησε στην διαγραφή του από τη ΝΔ και στην αποπομπή του Σπήλιου Λιβανού από τη θέση του υπουργού, επανήλθε με τοποθέτησή του κατά τη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου.

Διαβάστε ακόμη: Χατζηδάκης κατά ΣΥΡΙΖΑ: Εσείς με τις συντεχνίες και εμείς με τους ανυπεράσπιστους ασφαλισμένους

Ο δήμαρχος Σπάρτης δήλωσε ότι «στόχος είναι να κοιτάμε μόνο μπροστά, να δημιουργήσουμε κάτι ωραίο για την Σπάρτη και τους πολίτες της αλλά για να κοιτάξουμε μπροστά, πρέπει πρώτα εγώ να δώσω κάποιες εξηγήσεις. Ναι, πράγματι το σχήμα λόγου που χρησιμοποίησα ήταν ατυχές. Πολύ ατυχές. Και έδωσε την ευκαιρία για πολλές παρερμηνείες, για κυνισμό, για εξαγορά συνειδήσεων και πολλά άλλα. Το φταίξιμο είναι δικό μου και κανενός άλλου, απλά και αντρίκια». 

«Ζήτησα συγγνώμη και από τους αδελφούς και τις αδελφές μας στην Ηλεία. Και τους δημάρχους και τον υπουργό και φυσικά από όσους συνδημότες στεναχώρησα με αυτή τη ρητορική μου υπερβολή. Σκοπός ήταν να επισημάνω ότι όταν το κράτος αντιδρά άμεσα και συμπαραστέκεται στους πολίτες, σε καταστροφές, παγετούς, σεισμούς, πλημμύρες, αυτό εκτιμάται από όλους τους πολίτες. Αυτό και τίποτε άλλο» πρόσθεσε. «Μόνος μου στόχος ήταν να κινηθεί το κράτος άμεσα για τις αποζημιώσεις όσων επλήγησαν. Εδώ είμαστε, εδώ θα παραμείνουμε για να ολοκληρώσουμε το όραμά μας» κατέληξε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA