Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Πέτρος Δούκας συνεχίζει να κάνει δηλώσεις, πέραν κάθε ορίου. Μετά τα όσα ειπώθηκαν παρουσία του πρώην πλέον υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Σπήλιου Λιβανού, για τις αποζημιώσεις των πυρόπληκτων από τις φωτιές στην Ηλεία το 2007, ο δήμαρχος Σπάρτης ξαναχτύπησε. 

Διαβάστε ακόμη: Κυριάκος Μητσοτάκης: Κανένα μέτρο χωρίς μέτρημα - Τι θα γίνει με τον κατώτατο μισθό

Στο βίντεο που έχει ανέβει στο YouTube και προέρχεται από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και ενώ εισηγείται η αντιδήμαρχος το θέμα του προγράμματος τουριστικής προβολής του δήμου Σπάρτης, ο Πέτρος Δούκας λέει χαρακτηριστικά: «Πάντως σήμερα, νομίζω τους γαμ... με! Την ώρα που λέγαμε θα μας πάρουν τα αυτά…». Η αντιδήμαρχος διακόπτει τον Πέτρο Δούκα, λέγοντάς του: «Δήμαρχε, σας ακούμε τι λέτε…».

Οι επίμαχες δηλώσεις, πάντως, για τις αποζημιώσεις των πυρόπληκτων το 2007 έγιναν κατά τη διάρκεια σύσκεψης στην Σπάρτη, παρουσία του πρώην -πλέον- υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σπήλιου Λιβανού. Στη σύσκεψη ο δήμαρχος Σπάρτης, Πέτρος Δούκας, απευθυνόμενος στον Σπήλιο Λιβανό, καυχιέται για τα κατορθώματά του ιδίου και της τότε κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας του Κώστα Καραμανλή, στην οποία ήταν υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών. «Όταν σου πει για τα θέματα αποζημιώσεων για τον παγετό, όπως θυμάσαι είχαμε πάει στην Ηλεία στις φωτιές τότε, έτσι πήραμε τις εκλογές το 2007. Είχαμε κατέβει κάτω με τσάντες και αποζημιώναμε όλους αυτούς που είχανε…», είχε πει ο κ. Δούκας.

Οι απαράδεκτες δηλώσεις του Πέτρου Δούκα προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων, με τον Σπήλιο Λιβανό να μένει εκτός κυβέρνησης με απόφαση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη. Και λίγο αργότερα ανακοινώθηκε και η διαγραφή του Πέτρου Δούκα από τη Νέα Δημοκρατία. Μάλιστα, ο Πέτρος Δούκας ζήτησε συγγνώμη στον Σπήλιο Λιβανό για την καρατόμησή του από την κυβέρνηση λόγω των δηλώσεών του. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA