Μενού
  • Α-
  • Α+

Σφοδρή σύγκρουση είχαν στη Βουλή οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ, Πάνος Σκουρλέτης και Νάντια Γιαννακοπούλου, με αφορμή το «παρών» που δήλωσε η Χαριλάου Τρικούπη στην ένσταση αντισυνταγματικότητας της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το νομοσχέδιο του eΕΦΚΑ.

«Θέλω να πω στο ΚΙΝΑΛ ότι μέχρι τώρα ξέραμε ότι υπήρχαν οι πεδινοί, οι ορεινοί και τώρα μαθαίνουμε ότι υπάρχουν και οι Ελβετοί, οι άχρωμοι. Έχετε ξεχάσει το ΑΣΕΠ, το οποίο καταστρατηγείται. Κάνετε την καλύτερη πάσα στην ΝΔ», είπε ο κ. Σκουρλέτης σχολιάζοντας καυστικά την επιλογή του Κινήματος Αλλαγής.

Σηκώνοντας το γάντι η κ. Γιαννακοπούλου αντέτεινε: «Κύριε Σκουρλέτη μαθήματα πολιτικής από τον ΣΥΡΙΖΑ το ΚΙΝΑΛ δεν δέχεται. Πάρτε το απόφαση ότι βολικά στηρίγματα σε μας δεν θα βρείτε τώρα που πιέζεστε από τις δημοσκοπήσεις. Θυμηθήκατε το ΠΑΣΟΚ του ΑΣΕΠ όταν μας κατηγορούσατε για γερμανοτσολιάδες και σιωπούσατε για τις τεράστιες ευθύνες της κυβέρνησης Καραμανλή. Αν αυτό δεν είναι υποκρισία τότε τι είναι;».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA