Μενού
  • Α-
  • Α+

Σχολιάζοντας από το βήμα της Βουλής την απάντηση του υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη, στον αρμόδιο τομεάρχη του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέα Ξανθό πως ο ΣΥΡΙΖΑ αγκαλιάζει την ισχνή μειοψηφία των αντιεμβολιαστών υγειονομικών, ο Παύλος Πολάκης επανήλθε στο «αψύ» ύφος του και σε υψηλούς τόνους ανέφερε: «Θανάση Πλεύρη που τολμάς και λες ότι αγκαλιάζουμε τους αντιεμβολιαστές, βρες τρύπα να κρυφτείς».

Εν συνεχεία, κινούμενος στη γνωστή γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ που επιρρίπτει στην κυβέρνηση ευθύνες για τους θανάτους από κορονοϊό, κατηγορώντας τη για πολιτική μη ενίσχυσης του ΕΣΥ, πρόσθεσε: «Εχεις επί των ημερών σου 11.000 νεκρούς όταν όλο το προηγούμενο διάστημα οι νεκροί ήταν 13.700. Αυτά είναι τα αποτελέσματα επειδή δεν κάνεις αυτά που σου είπαμε. Μην τολμήσεις Πλεύρη να απολύσεις κανέναν. Δεν περισσεύει ούτε ένας. Θα τους επαναπροσλάβουμε εμείς όλους έναν - έναν όταν θα ξαναγίνουμε κυβέρνηση».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA