ΠΟΛΙΤΙΚΗ
21/02/2022 08:14

Ταξίδια: Την απλοποίηση ή ακόμα και την κατάργηση των PLF σκέφτεται η κυβέρνηση 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Reader η κυβέρνηση σχεδιάζει την απλοποίηση ή ακόμα και την κατάργηση των Passenger Locator Form (PLF) - Το εν λόγω ζήτημα αναμένεται να απασχολήσει την επιτροπή

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Ταξίδια: Την απλοποίηση ή ακόμα και την κατάργηση των PLF σκέφτεται η κυβέρνηση 
Πηγή: Eurokinissi
Ανάγνωση:

Την απλοποίηση ή ακόμα και την κατάργηση των Passenger Locator Form (PLF) σκέφτεται, σύμφωνα με πληροφορίες του Reader, η κυβέρνηση, αναφορικά με όσους ταξιδιώτες έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού σε ισχύ. Το σχετικό ζήτημα βέβαια αναμένεται να απασχολήσει και την Ειδική Επιτροπή των Εμπειρογνωμόνων, σε μία από τις επόμενες συνεδριάσεις, αλλά ήδη έχουν γίνει οι πρώτες σκέψεις σε ανώτατο κυβερνητικό επίπεδο. Ήδη πολλές ευρωπαϊκές χώρες καταργούν σταδιακά την υποχρέωση συμπλήρωσης της συγκεκριμένης ηλεκτρονικής φόρμας και η λογική της εναρμόνισης και στη δική μας μοιάζει πολύ πιθανό σενάριο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η απλοποίηση ή κατάργηση της συγκεκριμένης ηλεκτρονικής πλατφόρμας, εφόσον πραγματοποιηθεί, θα λάβει χώρα τους επόμενους μήνες, πιθανότατα πριν το καλοκαίρι. Θυμίζουμε ότι όλοι οι ταξιδιώτες προς Ελλάδα, ανεξαρτήτως υπηκοότητας και τρόπου εισόδου συμπληρώνουν την ηλεκτρονική φόρμα PLF στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://travel.gov.gr, με τα στοιχεία επαφής τους στην Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΑΞΙΔΙΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ