Μενού
  • Α-
  • Α+

Να είναι απών από το εθνικό προσκλητήριο για την αντιμετώπιση της οπαδικης βίας αποφάσισε ο ΣΥΡΙΖΑ, με τον αρμόδιο τομεάρχη του να δηλώνει στη Βουλή πως δεν θα συμμετάσχει στην ευρεία σύσκεψη που έχει προγραμματίσει για την Πέμπτη (23 Φεβρουαρίου) το υπουργείο Αθλητισμού με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς του αθλητισμού, ώστε να διαβουλευτούν ενόψει της κατάθεσης του νέου αθλητικού νόμου στη Βουλή, για την από κοινού αντιμετώπιση του επικίνδυνου φαινομένου για ολόκληρη την κοινωνία.   

Ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Θάνος Μωραΐτης, απαξίωσε τη σύσκεψη, υποστηρίζοντας πως οι συμμετέχοντες «θα πάνε για καφέ» και πως ενώ επίκειται η κατάθεση του νομοσχεδίου και η συζήτηση του στη Βουλή, ο υπουργός επιχειρεί να αντικαταστήσει τη θεσμική διαβούλευση με άτυπες συσκέψεις. «Απέναντι σε αυτή τη διαβούλευση του κ. Αυγενάκη, εμείς δεν θα είμαστε εκεί», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μωραϊτης, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, που κατηγόρησε την Κουμουνδούρου για απουσία από το εθνικό μέτωπο. 

Διαβάστε ακόμηΜητσοτάκης: Οι Ευρωπαίοι πρέπει να λάβουν έκτακτα μέτρα για νοικοκυριά και επιχειρήσεις

«Εχετε αλλάξει γήπεδο με τον Πολάκη και τρέχετε όλοι. Η κοινωνία βλέπει και κρίνει και σας έχει κατατάξει εκεί που σας έχει κατατάξει. Θεωρώ ότι η βία δεν έχει χρώμα και οπαδικά χαρακτηριστικά. Ακόμα και αν δεν θελήσετε να συμμετέχετε στο διάλογο αν έχετε στο συρτάρι σας προτάσεις να τις καταθέσετε. Αλλά από μεγαλοστομίες και ωραίες κουβέντες έχουμε χορτάσει! Παίξτε όπου θέλετε και σε όποιο γήπεδο θέλετε», είπε και διαβεβαίωσε ότι θα υπάρξει εξαντλητική διαβούλευση στη Βουλή για το επικείμενο νομοσχέδιο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA