Μενού
  • Α-
  • Α+

Πέθανε η Μαριέττα Γιαννάκου το απόγευμα της Κυριακής. Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργός άφησε την τελευταία της πνοή έπειτα από χρόνια προβλήματα υγείας. Η ζωή της Μαριέττας Γιαννάκου άλλαξε στις 6 Φεβρουαρίου 2008, όταν υποβλήθηκε σε ακρωτηριασμό του δεξιού της ποδιού έπειτα από κάταγμα που υπέστη.

Ο σακχαρώδης διαβήτης από τον οποίο έπασχε εμπόδιζε το τραύμα να επουλωθεί και προκάλεσε μόλυνση, με αποτέλεσμα η κατάσταση της υγείας της να επιδεινωθεί ραγδαία. Αυτό ανάγκασε τους γιατρούς του νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν» να συνεδριάσουν εκτάκτως και αποφάσισαν να προχωρήσουν σε επέμβαση ακρωτηριασμού προκειμένου να σώσουν τη ζωή της. Στις 28 Μαΐου 2016, η Μαριέττα Γιαννάκου υπέστη έμφραγμα και νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός. Τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Διαβάστε ακόμη: Μαριέττα Γιαννάκου: Πέθανε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας

Μαριέττα Γιαννάκου: Το «αντίο» από τον Ανδρέα Λοβέρδο

«Μαριέττα, ταλαιπωρήθηκες πολύ και τελικά έφυγες. Σε αποχαιρετώ με αγάπη ως συνάδελφος και φίλος. Γιατί τελικά γίναμε φίλοι παρά τα όσα «τράβηξες» από μένα όταν ήσουν υπουργός Παιδείας. Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια της Μαριέττας Γιαννάκου», έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Λοβέρδος. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA