Μενού
  • Α-
  • Α+

Αλλα δύο μεταγωγικά αεροσκάφη C-130 με αμυντικό υλικό αναχώρησαν τη Δευτέρα (28/2) για την Πολωνία προκειμένου να μεταφέρουν αμυντικό υλικό, όπως επιβεβαίωσε μέσω ανακοίνωσής του το υπουργείο Εθνικής Αμυνας. Πρόκειται για συνέχεια της έμπρακτης αλληλεγγύης της Ελλάδος προς την Ουκρανία και τον λαό της που τις τελευταίες ημέρες δέχεται τα ρωσικά πυρά του πολέμου που κήρυξε ο Βλαντίμιρ Πούτιν.

Οι αποφάσεις για την ενίσχυση, ελήφθησαν μετά από τη σύσκεψη που έγινε παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, με τα δύο αεροσκάφη να αναχωρούν άμεσα για την Πολωνία.

Διαβάστε ακόμη: Η Ρουσλάνα στο MEGA για τον πόλεμο στην Ουκρανία: «Σταματήστε να σκοτώνετε τη χώρα μου»

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «Κατόπιν κατευθύνσεων του Υπουργού Εθνικής Αμύνης κ. Νικόλαου Παναγιωτόπουλου, και σύμφωνα με τις αποφάσεις που ελήφθησαν  μετά τη σύσκεψη (26/2/2022) υπό τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, σήμερα Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022, δύο μεταγωγικά αεροσκάφη C-130  με αμυντικό υλικό αναχώρησαν για την Πολωνία. Η δραστηριότητα πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της έμπρακτης αλληλεγγύης της Ελλάδος προς τον δοκιμαζόμενο Ουκρανικό λαό». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA