Μενού
  • Α-
  • Α+

Τη «δόξα» της Θεοδώρας Τζάκρη ζήλεψε σήμερα η έτερη βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώτα Πούλου, φτάνοντας στο σημείο να συγκρίνει τους νεκρούς της πανδημίας με τις ανθρώπινες απώλειες από την ένοπλη εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία. «Μέσα σε έξι μήνες επί των ημερών σας θρηνούμε εκατόμβες νεκρών . Ούτε στον πόλεμο της Ουκρανίας δεν έχουμε τόσα θύματα», σχολίασε χαρακτηριστικά η βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατά τη συζήτηση επίκαιρης ερώτησής της προς τον υπουργό Υγείας.

Οργισμένα αντέδρασε ο Θάνος Πλεύρης κατηγορώντας την κ. Πούλου για ασέβεια απέναντι στα θύματα της ρωσικής εισβολής και εξαπολύοντας αιχμές κατά του ΣΥΡΙΖΑ για πολιτική ίσων αποστάσεων και έλλειψη συναίσθησης της πραγματικότητας.

Διαβάστε ακόμη: Δημοσκόπηση Pulse: Η Νέα Δημοκρατία προηγείται με 10 μονάδες του ΣΥΡΙΖΑ - Παγίωση ανοδικού ποσοστού για ΚΙΝΑΛ

«Τι είναι αυτά που λέτε; Τη μία βουλευτής σας (σ.σ Θ. Τζάκρη) συγκρίνει τους νεκρούς της πανδημίας με τον εμφύλιο και έρχεστε εσείς σήμερα και συγκρίνετε τους νεκρούς με τον πόλεμο στην Ουκρανία; Μπορεί να είστε το κόμμα των ίσων αποστάσεων και σε αυτό το θέμα αλλά δείξτε λίγο σεβασμό. Σεβαστείτε τα θύματα του πολέμου, τους συνανθρώπους μας οι οποίοι αυτή την ώρα είναι αντιμέτωποι με  βόμβες και σφαίρες στην Ουκρανία», είπε ο κ.  Πλεύρης.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA