Μενού
  • Α-
  • Α+

Εντονη ήταν η αντιπαράθεση ανάμεσα στον Αρη Πορτοσάλτε και τον Νίκο Σβέρκο στον αέρα του ΣΚΑΪ για τη νέα επίθεση του ρωσικού ΥΠΕΞ στην Ελλάδα και το θράσος της εκπροσώπου του, Μαρία Ζαχάροβα. Ο Πορτοσάλτε ζήτησε από τον διευθυντή του του avgi.gr να καταδικάσει τα λεγόμενα της Ζαχάροβα κι ο τελευταίος ζήτησε από τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ να καταδικάσει όλες τις πολεμικές επιχειρήσεις που έχουν γίνει στο παρελθόν.

«Το ψιλοδικαιολογείς, το πάω γλυκά μην είμαι σκληρός πρωινιάτικα» του είπε ο Αρης Πορτοσάλτε. «Δεν δικαιολογώ τίποτα, ήταν αναμενόμενο» απάντησε ο κ. Σβέρκος. «Αυτό καταδικάζεται Νίκο, ευθεία και εξώ» είπε ο Άρης Πορτοσάλτε. «Καταδικάζεις οποιαδήποτε πολεμική επιχείρηση έχει γίνει στο παρελθόν Αρη μου;» ρώτησε ο Σβέρκος με τον Πορτοσάλτε να απαντά «τι θες να σου πω; Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να συγκριθεί το εύρος του βομβαρδισμού της Σερβίας με την επιχείρηση της Ρωσίας στην Ουκρανία, ικανοποιήθηκες τώρα;».

Ο Νίκος Σβέρκος δεν έπαιρνε ξεκάθαρη θέση για το αν καταδικάζει τα λεγόμενα της Ζαχάροβα και συνέχισε να επιτίθεται στην πολιτική που ακολούθησε η Ελλάδα στέλνοντας όπλα στους Ουκρανούς: «Εχω την ξεκάθαρη θέση να πω ότι οποιαδήποτε επίθεση σε άλλο κράτος είναι μη αποδεκτή - Ηταν αναμενόμενη η επίθεση της Ζαχάροβα - Εχουμε στείλει Καλάσνικοφ και αντιαρματικά, τι να μας έλεγε συγχαρητήρια; Επρεπε να κάνουμε διπλωματικές πρωτοβουλίες, όχι να κάνουμε τους πολεμάρχους. Ξεκάθαρα έχει να κάνει η δήλωση της Ζαχάροβα με τα όπλα που στείλαμε» πρόσθεσε.

Ο Πορτοσάλτε του είπε τότε «Αναμειγνύεται η Ζαχάροβα στα εσωτερικά της Ελλάδας;» με τον Σβέρκο να του ανταπαντά «Διπλωματία είναι, ξέρετε τι σημαίνει;» «Α, καλά Τρίτη 8 Μαρτίου είναι σήμερα... Νίκο, εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ αυτά λέτε;» με τον Σβέρκο να του λέει «Εσύ αυτά λες στην Νέα Δημοκρατία με τον Αδωνι Γεωργιάδη; Αυτά λέτε στις πρωτοχρονιάτικες πίτες;». Κάπου εκεί παρενέβη ο παρουσιαστής Δημήτρης Οικονόμου και είπε, μην το πάμε στο προσωπικό κουβέντα κάνουμε, και κάπου εκεί το θέμα έληξε...

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA