Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο φως της δημοσιότητας έρχεται και η δεύτερη διαθήκη που είχε κάνει ο Ακης Τσοχατζόπουλος στις 6 Ιουνίου 2019. Στην ιδιόχειρη διαθήκη ο Ακης Τσοχατζόπουλος σημείωνε πως λόγω της μυοπάθειας που είχε στα άνω άκρα τα γράμματά του ήταν περίεργα. Ο δικηγόρος της Βίκυς Τσοχατζοπούλου, Νίκος Αλεξανδρής, μίλησε για το άνοιγμα της δεύτερης διαθήκης του τέως υπουργού. 

Στην δεύτερη σελίδα της ιδιόγραφης διαθήκης αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Τα ξέρω όλα, τους γνωρίζω όλους, αλλά πάνω απ όλα μισώ την περίοδο 2010 – 2019. Αηδιάζω μόνο, μόνο αηδία, αηδία γιατί ξένες και ντόπιες πολιτικές δυνάμεις επιχείρησαν, στόχευσαν στην εξαθλίωση, την καταστροφη μας. Ξέρω ότι θα αφήσω αυτόν τον κόσμο χωρίς τύψεις αλλά πολύ πικραμένος. Δεν εξαπάτησα κανέναν αλλά εξαπατήθηκα. Δεν αδίκησα κανέναν παρα μόνο τη σύζυγό μου», αναφέρει το απόσπασμα που εξασφάλισε το «MEGA Καλημέρα».

«Είναι χειρόγραφη, μία συμπληρωματική διαθήκη έχει γραφτεί λίγους μήνες μετά. Υπάρχει μέσα η φράση «τώρα τα γνωρίζω όλα». Ο Άκης Τσοχατζόπουλος, όταν αποφυλακίστηκε δήλωσε ότι δεν μπορεί να τα χρησιμποοιήσει γιατί είχαν κλάπεί.  Στην συνέχεια προσπάθησε να μαζέψει κάποια στοιχεία από αυτά που είχαν κλαπεί, και σε αυτό αναφέρεται η εν λόγω φράση», σχολίασε ο κ. Αλεξανδρής. «Στην 3η διαθήκη, ο Άκης Τσοχατζόπουλος κατονομάζει ποιοί τον αδίκησαν, ποιοί τον πικραναν και ποιοί του φόρτωσαν περισσότερα πράγματα από αυτά που θα έπρεπε», συμπλήρωσε.

Ακης Τσοχατζόπουλος: Ποιοι είναι οι κληρονόμοι στη διαθήκη του

Σύμφωνα με όσα γράφει ο Άκης Τσοχατζόπουλος, ορίζει ως κληρονόμους στη διαθήκη του τον μικρότερο γιο του και τη γυναίκα του μόνο ενώ αποκληρώνει τα δύο μεγαλύτερα παιδιά του, την Αρετή και τον Αλέξανδρο. Το ποσοστό της διαθήκης είναι 70% στον γιο του Άκη και 30% στη σύζυγό του Βίκυ Σταμάτη. Ουσιαστικά, όμως, η περιουσία του έχει δημευθεί, δεν υπάρχουν ακίνητα ή μετρητά. Η μόνη περιουσία που έχει είναι το ιστορικό απόρρητο αρχείο του. Είναι αυτό που περνά στα χέρια του 15χρονου γιου του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA