Μενού
  • Α-
  • Α+

«Η επιχείρηση Νόστος 6, με την εκκένωση 11 μελών της ελληνικής ομογένειας της Ουκρανίας, οι οποίοι συνοδεύονται από τον Γενικό Πρόξενο στη Μαριούπολη, Μανώλη Ανδρουλάκη, oλοκληρώθηκε με επιτυχία, καθώς πέρασαν τα σύνορα Ουκρανίας - Μολδαβίας», ανέφερε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας σε ανάρτησή του στο twitter. «Θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου και πάλι στον Γενικό Πρόξενο στη Μαριούπολη και σε όσους συνεισέφεραν στην επιτυχή έκβαση αυτής της ιδιαίτερα δύσκολης επιχείρησης», πρόσθεσε.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Νωρίτερα σήμερα, κύκλοι του υπουργείου Εξωτερικών διέψευσαν με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τις φήμες που ήθελαν τον Έλληνα γενικό πρόξενο στη Μαριούπολη να βρίσκεται σε κατάσταση ομηρίας. Χαρακτηριστικά ανέφεραν πως αυτή η είδηση είναι ο «ορισμός του ψεύδους». Οι ίδιοι κύκλοι ανέφεραν πως ο γενικός πρόξενος είναι καλά στην υγεία του και πως το ταξίδι διαφυγής από το θέατρο των μαχών στην Ουκρανία, συνεχίζεται. Η επιχείρηση απεγκλωβισμού του γενικού προξένου, Μανώλη Ανδρουλάκη, καθώς και του προσωπικού της αποστολής του ΟΑΣΕ στη Μαριούπολη, μαζί με τα μέλη των οικογενειών τους ξεκίνησε την Τρίτη 15 Μαρτίου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA