Μενού
  • Α-
  • Α+

Το δεύτερο άλμα του Μίλτου Τεντόγλου ήταν αρκετό για να τον χρίσει πρωταθλητή κόσμου και μάλιστα ανήμερα των 24ων γενεθλίων του! Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης του Τόκιο «προσγειώθηκε» στα 8.55μ. στη δεύτερη του προσπάθεια στον τελικό του μήκους του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος κλειστού στίβου στο Βελιγράδι, βελτιώνοντας το πανελλήνιο ρεκόρ που ανήκε στην ίδιο από το 2019 (8.38μ. στο Ευρωπαϊκό της Γλασκώβης)! Ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, συνεχάρη τον παγκόσμιο πρωταθλητή μέσω Twitter, συμπληρώνοντας πως «μας προσέφερε τη χαρά που είχαμε ανάγκη». 

Ο Aλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε στο νεαρό της ηλικίας του Μίλτου Τεντόγλου και στο γεγονός πως κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, ανήμερα των γενεθλίων του και έκανε λόγο για μια επιτυχία που μπορεί να προσφέρει χαρά στους Έλληνες, σε μια δύσκολη γι’ αυτούς συγκυρία. «Παγκόσμιος πρωταθλητής, στα 24 του, την ημέρα των γενεθλίων του, αυτός ο σπουδαίος αθλητής που κάνει το άλμα να μοιάζει απλή υπόθεση. Μίλτο Τεντόγλου, σήμερα μας προσέφερες αυτή τη χαρά που είχαμε ανάγκη, μέσα στη σκληρή καθημερινότητα των ημερών. Σε ευχαριστούμε», αναφέρει ο Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτηση του στα social media

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA