Μενού
  • Α-
  • Α+

Στόχος επίθεσης έγινε το πολιτικό γραφείου του υπουργού Ανάπτυξης Αδωνι Γεωργιάδη στην οδό Ακαδημίας 84. Σύμφωνα με πληροφορίες άγνωστοι πέταξαν γκαζάκια. Στο γραφείο του κ. Γεωργιάδη που βρίσκεται στον πέμπτο όροφο του κτηρίου, έχουν προκληθεί ζημιές.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης σε σχετική ανάρτησή του στο Twitter, αναφέρει: «Δυστυχώς πάλι, για 20η ίσως φορά γίνομαι στόχος εμπρηστικής τρομοκρατικής επίθεσης. Όσοι νομίζουν ότι θα με κάμψουν με τέτοιες μεθόδους κάνουν μεγάλο λάθος. Η Δημοκρατία μας είναι περισσότερο ισχυρή από αυτούς. Συνεχίζουμε δυνατά». Την επίθεση καταδίκασε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου: «Καταδικάζουμε την επίθεση με γκαζάκια στο γραφείο του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη και το ίδιο φυσικά περιμένουμε από όλα τα πολιτικά κόμματα. Οι τραμπούκοι που κρύβονται πίσω από αυτή αλλά και από όλες τις επιθέσεις σε βάρος στελεχών της Κυβέρνησης ματαιοπονούν αν πιστεύουν ότι θα μας τρομοκρατήσουν και θα μας κάμψουν». 

«Καταδικάζουμε την επίθεση με γκαζάκια στο γραφείο του Αδωνι Γεωργιάδη. Τέτοιες πρακτικές δεν μπορούν να είναι ανεκτές στο πλαίσιο μιας δημοκρατικής πολιτείας» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA