Μενού
  • Α-
  • Α+

Την αλληλεγγύη του στον Αδωνι Γεωργιάδη για την επίθεση με γκαζάκια στο γραφείο του εξέφρασε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, σε επικοινωνία που είχε μαζί του μετά το συμβάν, ενώ παράλληλα έστειλε μήνυμα στους δράστες ότι αυτοί είναι που πρέπει να φοβούνται. Ο κ. Θεοδωρικάκος τοποθετήθηκε για την επίθεση στο γραφείο του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, με ανάρτησή του στα social media, στην οποία αναφέρει:

«Ενημερώθηκα από τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Μιχαήλ Καραμαλάκη για την επίθεση στο γραφείο του Αδωνι Γεωργιάδη. Επικοινώνησα μαζί του, εκφράζοντας την αλληλεγγύη μου. Ο φόβος είναι προφανώς ριζωμένος στους αυτουργούς και όχι σε εκείνους που ανεπιτυχώς προσπαθούν να εκφοβίσουν!».

«Ο πραγματικός στόχος είναι η ίδια η Δημοκρατία μας», σημειώνει από την πλευρά του ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης, σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα για την επίθεση με εμπρηστικό μηχανισμό στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Ανάπτυξης, Αδωνι Γεωργιάδη. Ο κ. Μηταράκης επισημαίνει ότι «για πολλοστή φορά, μέλη της Κυβέρνησης γίνονται στόχος τρομοκρατικών επιθέσεων» και προσθέτει: «Να είναι σίγουροι πως δεν μπορούν να φοβίσουν και να κάμψουν το φρόνημα ούτε του Αδωνι Γεωργιάδη ούτε κανενός μας».

Την καταδίκη του εκφράζει και το Κίνημα Αλλαγής για την επίθεση με γκαζάκια στο γραφείο του Αδωνι Γεωργιάδη. Ο Δημήτρη Μάντζος, εκπροσώπος τύπου του ΚΙΝΑΛ δήλωσε πως «καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση στο γραφείο του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Α. Γεωργιάδη. Η δημοκρατία δεν έχει χώρο ούτε ανοχή σε τέτοιου είδους αντιδημοκρατικές και βίαιες ενέργειες.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA