Μενού
  • Α-
  • Α+

Αιχμηρή ανακοίνωση κατά του πρώην υπουργού Άμυνας στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, Πάνου Καμμένου, εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή ανάρτηση του τελευταίου από το λιμάνι της Υδρας, στην οποία εικονίζεται να ζητεί ειρήνη, φορώντας καπέλο της ΕΣΣΔ. «Θα μπορούσε να θεωρήσει κάποιος τη νέα ανάρτηση του κ. Καμμένου ως μια ακόμα γραφική του στιγμή. Ωστόσο, αν αναλογιστούμε ότι ο συγκεκριμένος ήταν Υπουργός Εθνικής Αμυνας στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ και συγκυβερνήτης του κ. Τσίπρα, αισθάνεσαι αφενός τρόμο και αφετέρου τύχη, που δεν αντιμετώπισε η χώρα τότε, τις πρωτόγνωρες παγκόσμιες προκλήσεις που αντιμετωπίζει σήμερα», αναφέρει η ΝΔ. 

Σημειώνεται ότι ο Πάνος Καμμένος σε ανάρτησή του στο Instagram φορώντας ένα κόκκινο καπέλο με το σοβιετικό έμβλημα (αστέρι και σφυροδρέπανο), και τα αρχικά της Σοβιετικής Ένωσης (ΕΣΣΔ) υπενθυμίζει ότι στο πλαίσιο της ενιαίας κρατικής οντότητας της Ένωσης Σοβιετικών Σοσιαλιστικών Δημοκρατιών της περιόδου 1922-1991 «Ζήσατε μαζί αγαπημένοι πολλά χρόνια … ΕΙΡΗΝΗ».

https://www.instagram.com/p/Cb4y6Z0tBD0/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA