Μενού
  • Α-
  • Α+

«Η δήλωση του κ. Κατρούγκαλου για την κήρυξη personae non gratae μελών της ρωσικής διπλωματικής αποστολής δείχνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ σταθερά ακολουθεί την λογική των ίσων αποστάσεων ακόμα και μετά την αποκάλυψη γεγονότων για τα οποία καμία προφορική καταδίκη δεν είναι αρκετη. Ίσως στον ΣΥΡΙΖΑ να παραμένουν επηρεασμένοι από τις απόψεις του κυβερνητικού τους εταίρου, κ. Καμμένου», αναφέρει σε σχόλιό του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου με αφορμή τη δήλωση του Γιώργου Κατρούγκαλου για την απέλαση Ρώσων διπλωματών. 

«Η απέλαση διπλωματών είναι η έσχατη επιλογή στις διμερείς διπλωματικές σχέσεις και πρέπει να πραγματοποιείται με προσοχή και με τρόπο που να μην οδηγεί σε κλείσιμο όλων των διπλωματικών διαύλων» αναφέρει ο τομεάρχης Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική. Συνεχίζοντας ο κ. Κατρούγκαλος αναφέρει: «Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ πήρε μέτρα προστασίας της κυριαρχίας της Ελλάδας όταν υπήρχαν αδιάσειστα στοιχεία ότι παραβιάστηκε η Σύμβαση της Βιέννης, όχι όμως αδιακρίτως - στο πλαίσιο μιας οριζόντιας πρωτοβουλίας πολλών πρόθυμων χωρών- και κατά παραβίαση της αρχής της αναλογικότητας».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA