Μενού
  • Α-
  • Α+

«Η ελληνική Βουλή μαγαρίστηκε» έγραψε η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου για την ομιλία μέλους του τάγματος Αζόφ, στα πλαίσια της εμφάνισης του Βολοντίμιρ Ζελένσκι. Η ανάρτηση της κυρίας Αυλωνίτου προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Ελληνο-ουκρανού δημοσιογράφου και ανταποκριτή στην Ουκρανία Κώστα Ονισένκο. 

«Σήμερα η Ελληνική Βουλή μαγαρίστηκε, όταν μαζί με τον Ζελένσκι απευθύνθηκε στους Έλληνες βουλευτές νεοναζί μαχητής του τάγματος Αζόφ. Όλοι αυτοί που μεθόδευσαν αυτή την παρουσία ξευτέλισαν τον Ελληνικό λαό, που έχει χύσει ποτάμια αίματος πολεμώντας τους φασίστες παντού. Ντροπή τους!» έγραψε στο Twitter η Ελένη Αυλωνίτου. Κάτω από την ανάρτησή της έπεσαν βροχή τα σχόλια και πολλοί την επέκριναν για τη στάση της. Ο δημοσιογράφος Κώστας Ονισένκο μάλιστα τη ρώτησε «και από που προκύπτει ότι είναι νεοναζί; καταλαβαίνετε ότι αυτό που γράφετε είναι μηνύσιμο».

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Η κυρία Αυλωνίτου του απάντησε: «Τι να σου πω κι εσένα καημένε! Μάθε τι είναι το τάγμα Αζόφ, μάθε ότι ο ιδρυτής του δήλωσε ότι ο εθνικός σκοπός της Ουκρανίας ήταν “να οδηγήσει τις λευκές φυλές του κόσμου σε μια τελική σταυροφορία εναντίον των κατώτερων φυλών". Μάλλον θεωρείς και σύ τον εαυτό σου στη ανώτερη φυλή». O Κώστας Ονισένκο απάντησε στην Ελένη Αυλωνίτου: «το τάγμα Αζόφ είναι κομμάτι του ουκρανικού στρατού και σε αυτό υπηρετούν διάφοροι άνθρωποι, με διαφορετικές απόψεις και από διαφορετικές φυλές. Εσείς που ξέρετε τι είναι ο συγκεκριμένος;». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA