Μενού
  • Α-
  • Α+

Σφοδρή κριτική άσκησε ο Παύλος Πολάκης στον Νίκο Ανδρουλάκη, ο οποίος σε σημερινή συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ δήλωσε πως δεν δέχεται μαθήματα προοδευτικότητας από τον Αλέξη Τσίπρα, αναφερόμενος στη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ. Η τοποθέτηση αυτή του προέδρου του ΚΙΝΑΛ φαίνεται πως ενόχλησε τον Κρητικό βουλευτή, ο οποίος του απάντησε με ένα αιχμηρό σχόλιο στο Twitter. «Έχω την εντύπωση πως όταν ήσουν Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ συνεργαστήκατε με Σαμαρά και Καρατζαφέρη!! Άσε τον Καμμένο κατά μέρος, αυτός δεν τους κράτησε φανάρι τότε, έφυγε!» έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Άμεση ήταν η αντίδραση του Δημήτρη Μάντζου, εκπροσώπου Τύπου του ΚΙΝΑΛ, ο οποίος θύμισε στον Παύλο Πολάκη τα νυν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που συμμετείχαν στην κυβέρνηση συνεργασίας. «Λάθος εντύπωση έχετε. Να σας φρεσκάρουμε τη μνήμη. Υπουργοί στην κυβέρνηση συνεργασίας με Σαμαρά και Καρατζαφέρη ήταν οι σημερινοί συνοδοιπόροι σας, Γιάννης Ραγκούσης, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και Θάνος Μωραΐτης. Μαθήματα προοδευτικότητας λοιπόν αλλού» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μάντζος.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA