Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, διαγνώστηκε θετική στον κορονοϊό και μέχρι τώρα έχει ήπια συμπτώματα και παραμένει σε καραντίνα στο σπίτι της. Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου, με ανάρτησή της στο Facebook, τονίζει την αναγκαιότητα του εμβολιασμού ενόψει και του Πάσχα για την προστασία της υγείας μας, αλλά και του κοινωνικού συνόλου γενικότερα.

Διαβάστε ακόμη: Κατρίνης: «Καταρρέει το αφήγημα της κυβέρνησης για την ταχύτερη απονομή των συντάξεων»

Με ανάρτησή της στο Facebook, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας σημειώνει ότι, ευτυχώς, λόγω του τριπλού εμβολιασμού της, τα συμπτώματα είναι ήπια, επισημαίνει ότι «η πανδημία είναι ακόμη εδώ» και προσθέτει ότι «η υψηλή μεταδοτικότητα της “Όμικρον” προκαλεί μεγάλο κύμα μολύνσεων». Επίσης, τονίζει ότι «ο ιός μπορεί να μας συναντήσει οπουδήποτε και να προσβάλλει τον καθένα, με διαφορετικές όμως συνέπειες, κάτι που καθιστά αναγκαίο τον εμβολιασμό όλων μας».

Η ανάρτηση της Κατερίνας Σακελλαροπούλου για τον κορονοϊό

«Σήμερα, διαγνώστηκα κι εγώ θετική στη νόσο Covid-19. Ευτυχώς, λόγω του τριπλού εμβολιασμού μου, τα συμπτώματα είναι ήπια. Φυσικά απομονώθηκα στο σπίτι και για λίγες μέρες θα εργάζομαι από εκεί.

Η πανδημία είναι ακόμη εδώ, η υψηλή μεταδοτικότητα της “Όμικρον” προκαλεί μεγάλο κύμα μολύνσεων. Ο ιός μπορεί να μας συναντήσει οπουδήποτε και να προσβάλει τον καθένα, με διαφορετικές όμως συνέπειες, κάτι που καθιστά αναγκαίο τον εμβολιασμό όλων μας. Καθώς το Πάσχα πλησιάζει και ετοιμαζόμαστε να το γιορτάσουμε με οικείους και φίλους, είναι απαραίτητο να μην χαλαρώνουμε την προσοχή μας και να τηρούμε με ευλάβεια τα υγειονομικά μέτρα. Η γιορτή της αγάπης ας γίνει μια ακόμη ευκαιρία να φροντίσουμε και να προστατεύσουμε όχι μόνο τη δική μας υγεία ή εκείνη των αγαπημένων μας προσώπων, αλλά και του κοινωνικού συνόλου γενικότερα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA