ΠΟΛΙΤΙΚΗ
19/04/2022 23:19

Τον Λεωνίδα Καβάκο υποδέχθηκε στη Βουλή ο Κωνσταντίνος Τασούλας

Τον παγκοσμίου φήμης βιολονίστα Λεωνίδα Καβάκο υποδέχθηκε σήμερα, Μεγάλη Τρίτη (19/4) στη Βουλή ο Πρόεδρος του Κοινοβουλίου Κωνσταντίνος Τασούλας - Του απένειμε το χρυσό μετάλλιο της Βουλής των Ελλήνων

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Τον Λεωνίδα Καβάκο υποδέχθηκε στη Βουλή ο Κωνσταντίνος Τασούλας
Πηγή: Βουλή των Ελλήνων
Ανάγνωση:

Τον παγκοσμίου φήμης Έλληνα βιολονίστα και διευθυντή ορχήστρας, κ. Λεωνίδα Καβάκο, υποδέχθηκε σήμερα, Μ. Τρίτη (19/4), στη Βουλή των Ελλήνων, ο Πρόεδρος του Κοινοβουλίου, κ. Κωνσταντίνος Τασούλας. Είχε την ευκαιρία να τον ξεναγήσει στην Έκθεση «Αντικρίζοντας την Ελευθερία! Στη Βουλή των Ελλήνων δύο αιώνες μετά» που διοργανώνεται με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση του 1821.

Αμέσως μετά την ξενάγηση, ο Πρόεδρος του Κοινοβουλίου πρόσφερε στον κ. Καβάκο το χρυσό μετάλλιο της Βουλής των Ελλήνων, για τη σημαντική του προσωπική συμβολή στην προαγωγή και αναγνώριση της ελληνικής πολιτιστικής δημιουργίας σε παγκόσμιο επίπεδο, αλλά και για την ανθρωπιστική του συμπαράσταση στον δοκιμαζόμενο λαό της Ουκρανίας.

Από την πλευρά του, ο κ. Καβάκος ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Βουλής για τη μεγάλη τιμή που του έκανε, δηλώνοντας εντυπωσιασμένος από την ξενάγησή του στον Ναό της Δημοκρατίας, καθώς και από τον πλούτο των εκθεμάτων που περιλαμβάνονται στην επετειακή έκθεση της Βουλής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΒΟΥΛΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΑΣΟΥΛΑΣ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ