ΠΟΛΙΤΙΚΗ
21/04/2022 15:59

Λαμπάδες από τα παιδιά της Φλόγας έστειλε το Μαξίμου στα παιδικά χωριά SOS

Στο φιλόξενο «σπίτι» έφτασε ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας, Γιώργος Σταμάτης, ο οποίος τους προσέφερε τις πασχαλινές λαμπάδες που θα κρατούν στα χέρια τους τα παιδιά στην Ακολουθία της Ανάστασης

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Λαμπάδες από τα παιδιά της Φλόγας έστειλε το Μαξίμου στα παιδικά χωριά SOS
Λαμπάδες από τα παιδιά της Φλόγας έστειλε το Μαξίμου στα παιδικά χωριά SOS
Ανάγνωση:

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης τα παιδιά που φιλοξενούνται στα παιδικά χωριά SOS, στη Βάρη. Ειδικότερα, στο φιλόξενο «σπίτι» τους έφτασε ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας, Γιώργος Σταμάτης, ο οποίος τους προσέφερε τις πασχαλινές λαμπάδες που θα κρατούν στα χέρια τους τα παιδιά στην Ακολουθία της Ανάστασης.

Οι λαμπάδες χειροτεχνήθηκαν από τα παιδιά της «Φλόγας», μιας ακόμη οργάνωσης που επιτελεί εξαιρετικό ανθρωπιστικό έργο με τις υπηρεσίες που προσφέρει στα παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη. Όπως έγινε γνωστό σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αυτό έγινε με την φροντίδα του πρωθυπουργικού γραφείου: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον γ.γ. του γραφείου του Πρωθυπουργού, Γρηγόρη Δημητριάδη και το γ.γ. Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Γιωργο Σταμάτη που για άλλη μια φορά βρέθηκαν κοντά στα παιδιά μας. Και αυτό το Πάσχα πρόσφεραν πασχαλινές λαμπάδες από την «Φλόγα» σε όλα τα παιδιά του Παιδικού Χωριού SOS Βάρης για να ανάψουν το φως της Ανάστασης, της Ελπίδας και της Ειρήνης. Ανάμεσά τους βρέθηκαν και τα παιδιά των πρώτων μονογονεϊκών οικογενειών που φιλοξενούμε από την Ουκρανία», σημειώνεται στη σελίδα των Παιδικών Χωριών SOS στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΠΑΣΧΑ ΑΝΑΣΤΑΣΗ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ