Μενού
  • Α-
  • Α+

Ούτε ιταλικό ούτε γερμανικό, αλλά ένα ελληνικό ναυπηγείο μόλις αποκάλυψε αυτό το superyacht μήκους 88 μέτρων. Το Project X της Golden Yachts διαθέτει έναν από τους μεγαλύτερους γυάλινους ανελκυστήρες που έχουν εγκατασταθεί ποτέ σε σκάφος, αλλά και χαμάμ, φινλανδική σάουνα, τεράστιο γυμναστήριο και πισίνα με γυάλινα τοιχώματα. Το πολυαναμενόμενο yacht Project X της Golden Yachts, μόλις έπεσε στο νερό στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στο Πέραμα. Το πολυτελές πλοίο, μήκους 88 μέτρων πρόκειται να ξεκινήσει το ταξίδι του προς τους ιδιοκτήτες του, έπειτα από τις απαιτούμενες θαλάσσιες δοκιμές.

Το Project X τής Golden Yachts είναι αποτέλεσμα «συρροής» ναυπηγικών πολιτισμών: ένα εξαίσιο γιοτ όπου η βρετανική αρχιτεκτονική συναντά το κομψό ιταλικό design. Οι εξωτερικοί χώροι είναι σχεδιασμένοι από τον Ken Freivokh, ο οποίος προσδίδει στο σκάφος μια μοναδική δομή σε σχήμα Χ και αμέτρητους ανοιχτούς χώρους.

Διαβάστε περισσότερα στο insider.gr

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA