ΠΟΛΙΤΙΚΗ
01/05/2022 04:15

Κατερίνα Σακελλαροπούλου: Επισκέφτηκε τον «Αρκτούρο» στο Νυμφαίο

Το Περιβαλλοντικό Κέντρο για την Προστασία της Αγριας Ζωής και του Φυσικού Περιβάλλοντος Αρκτούρος, στο Νυμφαίο της Φλώρινας, σε υψόμετρο 1.350 μέτρων, επισκέφθηκε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Κατερίνα Σακελλαροπούλου: Επισκέφτηκε τον «Αρκτούρο» στο Νυμφαίο
Πηγή: Eurokinissi
Ανάγνωση:

Το Περιβαλλοντικό Κέντρο για την Προστασία της Αγριας Ζωής και του Φυσικού Περιβάλλοντος Αρκτούρος, στο Νυμφαίο της Φλώρινας, σε υψόμετρο 1.350 μέτρων, επισκέφθηκε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Το Κέντρο στεγάζεται στη Νίκειο Σχολή, που κτίστηκε το 1928, με δωρεά του Νυμφαίου Ευεργέτη Ιωάννη Νίκου. Στη Σχολή αυτή, μέχρι το 1941, λειτούργησε το Ημιγυμνάσιο και μέχρι το 1980 το Δημοτικό Σχολείο.

Την κυρία Σακελλαροπούλου στη Νίκειο Σχολή υποδέχθηκαν η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Δόμνα Μιχαηλίδου, που κάνει περιοδεία στη Δυτική Μακεδονία, ο αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Σωτήρης Βόσδου, ο δήμαρχος Αμυνταίου Ανθιμος Μπιτάκης, ο πρόεδρος της Κοινότητας Νυμφαίου Πέτρος Τζούτζιας και ο ιδρυτής του «Αρκτούρου» και πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης.

Πηγή: Eurokinissi

Ο διευθυντής του «Αρκτούρου» Αλέξανδρος Καραμανλίδης ξενάγησε την Πρόεδρο της Δημοκρατίας στο Περιβαλλοντικό Κέντρο και την ενημέρωσε για τη ζωή και την προστασία της αρκούδας και τις πληροφορίες που παρέχονται σε επισκέπτες και σε μαθητές που έρχονται στο Κέντρο με οργανωμένες εκδρομές. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στα περάσματα της αρκούδας που δημιουργήθηκαν στην Εγνατία Οδό. Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου παρατήρησε ότι, όταν υπηρετούσε στο Συμβούλιο της Επικρατείας, το Δικαστήριο είχε ασχοληθεί με σχετικές υποθέσεις. Στη συνέχεια η Πρόεδρος της Δημοκρατίας περπάτησε στο κέντρο του Νυμφαίου και συνομίλησε με κατοίκους και επισκέπτες.

Πηγή: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ