Μενού
  • Α-
  • Α+

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου. Το γνωστοποίησε ο ίδιος με ανάρτησή του στο Twitter. Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Οικονόμου έγραψε: «Μόλις διαγνώστηκα θετικός στον Covid-19. Είμαι πλήρως εμβολιασμένος και τις επόμενες ημέρες θα εργαστώ από το σπίτι. Εμβολιαζόμαστε – προστατευόμαστε».

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γιάννης Οικονόμου είχε νοσήσει ξανά με κορονοϊό, τον Μάρτιο του 2021 όταν ακόμη ήταν υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Συγκεκριμένα τότε είχε γράψει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter: «Υποβάλλομαι τακτικά σε μοριακό έλεγχο #Covid19 και πριν λίγο ενημερώθηκα, ότι είμαι θετικός. Βρίσκομαι ήδη σε καραντίνα και έως τώρα δεν έχω συμπτώματα. Ενημέρωσα άμεσα τις επαφές μου και ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες των ειδικών. Πλέον εργάζομαι κανονικά από το σπίτι. Είμαι αισιόδοξος, πως θα ξεπεράσω και αυτή την περιπέτεια. #Μένουμε_Ασφαλείς».

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA