Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή του 14ου Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας αποτελούμενη από τους Ιωάννη Μπρατάκο Πρόεδρο ΕΒΕΑ - Γενικό Διευθυντή ΝΔ ως Πρόεδρο και τους Βασίλειο Πέτρο Σπανάκη, Βουλευτή Β3 Νότιου Τομέα, Κόλλια Κωνσταντίνα Διευθύντρια Γρ. Τύπου ΟΝΝΕΔ, Στυλιανo Κονταδάκη Γραμματέα Οργανωτκού και Γεώργιο Κατσαούνο μέλος Π.Ε. ως μέλη, συνεδρίασε σήμερα Κυριακή 8 Μάϊου 2022 προκειμένου να επικυρώσει το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας για την ανάδειξη της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας. Η ψηφοφορία διεξήχθη σε 31 εκλογικά τμήματα, στα οποία ολοκληρώθηκε ομαλά.

Διαβάστε ακόμη: Οικονόμου: Η αλήθεια κι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν διασταυρωθεί ποτέ μέχρι σήμερα

Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας: «Αποτελέσματα για την ανάδειξη των μελών της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας - Συνεδρίαση Πολιτικής Επιτροπής με τη νέα της σύνθεση. Επισυνάπτονται τα αναλυτικά αποτελέσματα της ψηφοφορίας για την ανάδειξη των μελών της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας. Με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, η πρώτη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής με τη νέα της σύνθεση θα γίνει στα κεντρικά γραφεία του κόμματος, Πειραιώς 62 Μοσχάτο, την Τετάρτη 11 Μαΐου στις 17:00».

Πατήστε στο link για να δείτε αναλυτικά τα ονόματα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA