Μενού
  • Α-
  • Α+

Μια άγνωστη στους πολλούς λεπτομέρεια της οικογενειακής του ζωής αποκάλυψε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος που ήταν καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2Night Show. Ο πολιτικός παραχώρησε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην οποία αναφέρθηκε σε σταθμούς της επαγγελματικής και της προσωπικής του πορείας.

Διαβάστε ακόμη: Βασίλης Κικίλιας: Κάλεσε τον ηθοποιό Κάμπερμπατς στην Ελλάδα... για να βρει τη μαμά του

Μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ο Δημήτρης Αβραμόπουλος αποκάλυψε ότι η πεθερά του είχε βγει Σταρ Ελλάς το 1962: «Υπήρξα τυχερός σε πολλά πράγματα στη ζωή μου. Έχω μία εκπληκτική πεθερά που τη σέβομαι και την αγαπώ, τη Χριστίνα Αποστόλου. Δεν το ήξερα αλλά, το 1962 είχε βγει Σταρ Ελλάς. Είναι ένας από τους στυλοβάτες της οικογένειάς μας. Παραμένει μία κούκλα». «Τα παιδιά μεγάλωσαν. Ο ένας είναι 28 χρονών έχει ολοκληρώσει με τις σπουδές του, κινείται προς το επιχειρείν. Ευτυχώς, και ο ένας και ο άλλος δεν έχουν "μπολιαστεί" με το μικρόβιο της πολιτικής, όχι επειδή εμείς τους αποτρέψαμε, αλλά γιατί οι ίδιοι το επέλεξαν. Είναι πάνω απ' όλα καλοί χαρακτήρες, και αυτό, είναι αυτό που θα ορίσει και το πεπρωμένο τους» ανέφερε επίσης ο κ. Αβραμόπουλος. 

«Στα 18 μου κόλλησα το πρώτο μου ένσημο. Η πρεσβεία της Αυστραλίας ζητούσε νεαρούς που να μιλάνε αγγλικά, πήγα και με προσέλαβαν. Είμαι από εκείνους που δούλευαν για να μπουν στο πανεπιστήμιο. Από εκεί και πέρα τα πράγματα ακολούθησαν μία σειρά από επιλογές επικίνδυνες και δύσκολες, αλλά πάντα με μία βασική αρχή, "να πας κόντρα στη μοίρα σου". Οι γονείς μου δεν είχαν σχέση με την πολιτική, ο πατέρας μου ήταν στη χωροφυλακή. Στο γυμνάσιο ήμουν παπαδάκι στη Μητρόπολη με εντυπωσίαζαν όσα έβλεπα και είπα σε έναν φίλο μου "μία μέρα θα μου ανοίγουν και μένα την πόρτα". Μου έχωσε μία σφαλιάρα! Τα παιδικά βιώματα καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό τις επιλογές σου στη ζωή» ανέφερε για τα πρώτα του χρόνια ο Δημήτρης Αβραμόπουλος

«Όταν αποφοίτησα από το Πανεπιστήμιο, έβαλα σαν στόχο να μπω στο διπλωματικό σώμα. Δεν είχα κάποιον να με βοηθήσει. Μου έλεγαν τότε, "πού πας; Εκεί για να μπεις πρέπει να είσαι ή "γόνος" ή κομμάτι του συστήματος". Τα κατάφερα και μπήκα. Το 1980 άρχισε η περιπέτεια, με ήθελαν κοντά τους Υπουργοί και Πρωθυπουργοί. Εκεί γνώρισα τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, μία μεγάλη προσωπικότητα που έχει σφραγίσει την εποχή του», είπε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA